Ti szoktatok számítógépen könyvet olvasni?
Hát, az első 3 Trónok harca kötetet gépen olvastam, valóban fárasztó volt :D Meg pl. az Arany virágcserepet is, amikor nem volt időm elmenni a könyvtárba, és másnapra el kellett olvasni. Szóval volt rá példa párszor, igen, de tényleg nem kényelmes sem az, hogy ott ülök, sem az, ahogy belevilágít a szemembe a gép.
Aztán vettem egy Kindle paperwhite-ot, és életem egyik legjobb befektetése volt, ha van lehetőséged, karácsonyra kérj egy ilyet, ha sokat olvasol. Sötét buszon, este villanyoltás után is látok, kényelmesen, fekve tudok olvasni, nem kell zsonglőrködnöm a hatalmas könyvekkel az ágyban. Kb. amit akarok, azt le tudom tölteni, nem kell elmennem a könyvtárba, a legújabb könyveknél a várólistára feliratkozni...Mivel állítható a fényereje, és ezzel az ink technológiával készül, ezért nem is zavarja a szemem egyáltalán.
Első,
Azt mondod, hogy megéri befektetni egy ilyen ebook olvasóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!