Honnan tudnék letölteni jó űroperákat?
Figyelt kérdés
Most olvasom a Napok házát és hasonló könyveket keresek. Legyen benne szerelmi szál vagy valami komolyabb társadalmi, erkölcsi probléma boncolgatása.
És lehetőleg minél nagyszabásúbb, grandiózusabb legyen, térben és időben is.
2014. dec. 4. 22:03
1/3 anonim válasza:
Letölteni sok helyről, de a legnagyobb változatosságot biztosan a torrent-oldalak biztosítják.
Ha keresel űroperákat, én a magyar kritikai cikkeket javaslom részben a FictionKult írt egy jó összefoglalót, részben pl. az SFMagon találni sok beszámolót űropera kulcsszóval.
Személy szerint én a Hyperion-ciklusra gondoltam elsőre (Simmons), elég grandiózus és van benne minden (bár a szerelmi szál nem feltétlenül és nem mindig központi).
2/3 A kérdező kommentje:
2014. dec. 5. 21:18
3/3 anonim válasza:
A legtöbb SF kiadónál e-könyvet is csinálnak a megjelenéseikből, a kiadói webboltokban vagy e-könyves webáruházakban tudsz keresgélni. Tudom, hogy nem fizetős letöltést szeretnél, de egy kicsit gondolj bele, hogy mennyit dolgoznak egy könyvvel, amíg kiadható állapotba kerül és mekkora költsége van... Bőven megéri megvenni, már csak azért is, mert a folytatás (és a kiadó működése) a bevételtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!