Van olyan regényíró program az interneten amit nem kell letölteni?
Figyelt kérdés
Könyvet írnék hobbiból...de sajna nincs Word a gépemen...2014. aug. 17. 20:52
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Jegyzettömb.
Mármint... a Word szövegszerkesztésre való, tördelni, formázni... én sokáig "kockásfüzetbe" írtam a novelláimat, mert úgy gondolom nem az határozza meg hogy jó-e, mire írod.
Nem kell szövegszerkesztő regényíráshoz. :) Toll meg papír elég, vagy ha gépen akarod mindenképp, a WordPad nevű alkalmazás alapból benne van a Windows XP óta minden Microsoft oprendszerben, és majdnem annyit tud mint a Word.
4/5 magic csajszi válasza:
Amit az 1. linkelt, az egy jó program :) hasonló a Word-hez, de szerintem jó. Nekem a szövegjavító nem működik és nem ragél a bekapcsolására, de szerintem ez a hiba nincs mindenkinél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!