Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehet e az interneten regényt...

Napfény123 kérdése:

Lehet e az interneten regényt írni? Van regény író program?

Figyelt kérdés
szeretnék könyvet írni, de nem tudom hogy mi legyen a téma..

#regényírás #akár online
2013. aug. 5. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Office Word baz+
2013. aug. 5. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem tudod, mi legyn a téma, ne írj. Kérlek!

Az Interneten is lehet regényt írni. Ha egyből nyilvánosan szeretnéd, akkor javaslok eg blogot - csak ilyet senki értelmes ember nem csinál, mert minden hiba azonnali és maradandó. A másik, hogy pl. Google Drive dokumentumban írod a művet, így bármikor hozzáférhető a nete keresztül. Ez lényegében egy általános célú szövegszerkesztő, semmiben nem különbözik a Wordtől, bár kevesebb a funkció, de állandóan szinkronizált.

Regényíró rogram van. yWriter a neve, eredetileg a Celtix forgatókönyvíró programcsaládból nőtt ki. Ez egy speciális célú szövegszerkesztő, ami a Jegyzettömböt, Wordöt és a cetliket helyettesíti. Vázlatírásra, szereplők, helyszínek, tárgyak stb. részletes leírására, kezelésére alkalmas, a regény szövegét .rtf-ben lehet importálni, exportálni, beállítható "szószámláló" és "határidő-kezelő" is. Ma már elavult, pár ügyes makróval a Word ugyanezeket tudja, bár a többablakos kezelési mód nagy előny (ezt Word alatt kis ügyeskedéssel lehet csak). De a regényt nem írja meg helyetted, és hiba lenne kiváló ötleted, nem készít neked mondatokat semmiből. Ilyen nincs.

De ahogy a programozásban is mondják, aki ért hozzá, annak elég a Jegyzettömb. Vagy egy szintaxis-kiemelő... jelen esetben mondjuk egy Word. Több nem kell igazából.

2013. aug. 5. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem tudsz írni,és ötleted sincs,akkor inkább ne írj regényt!:D
2013. aug. 5. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
-.-"
2013. aug. 5. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

A tehetséget semmilyen program nem fogja pótolni.

Inkább keress magadnak más elfoglaltságot.

2013. aug. 6. 08:13
 6/6 anonim válasza:
Esküszöm annyira bunkók vagytok de tényleg! Miért ne írhatna könyvet ? Fáj neked ha ír magának egy könyvet? Amugy meg nekem sem volt ötletem az elején de szépen kialakult . Kiadni nem fogom , de pont erről van szó hogy attol még én írhatok magamnak ,nem hiszem hogy bárkit is zavar. Egyébként is ha meg nem lesz jó higyjétek el nem fogja megvenni eggyik kiadó sem ! Nem fog összedőlni a világ !!! Szerintem írj ha szeretnél és ha ez örömet okoz ! Amugy én is world-öt ajánlom :) szerintem minden megvan benn ami kell.
2015. júl. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!