Mi a kedvenc Agatha Christie könyvetek?
Mi a kedvenc Agatha Christie könyvetek? Poirot-t, vagy Miss Marple-t kedvelitek jobban? Miért? (Bővebb indoklást!) Mi a véleményetek a mellékszereplőkről: Japp, Hastings, Ariadne Oliver? Ha valamelyik könyvből kiemelhetnétek bármelyik szereplőt: ki lenne az, és miért?
15/L
Hmmm... én Poirot nagyon kedvelem, nagyon tetszik az éles logika, a megfigyelőképessége, és az, hogy mennyire el van telve magától. Igazi régimódi úriember, nekem nagyon megteremti a korszak hangulatát a viselkedésével. Miss Marple kedves öreg nénike, de sokkal jobban szeretem azokat a könyveket, amikben Poirot oldja meg a rejtélyeket. Valahogy hiteltelennek tartom, hogy egy idős néni mindig belecsöppen a kalamajka közepébe, és pont mindig meg tudja oldani a problémát.
Akik viszont nagy kedvenceim az Tommy és Tuppence Beresford, a házaspár. Igaz, a regényeiket pont fordított sorrendben olvastam, azzal kezdtem, amelyikben már idősebbek, és most legutoljára olvastam azt, amelyikben összekerülnek, vicces volt így látni :)
Nagyon sok könyvet olvastam már Agatha Christie-től, több, mint 50-et, de az Ackroyd gyilkosság volt a legizgalmasabb és legnagyobb meglepetés. Mondjuk a Gyilkosság az Orient expresszen is nagyon jó, méltán lett az egyik leghíresebb regénye.
#7 A balhüvelykem bizsereg film az tudtommal egy Miss Marpelosított T&T könyv, amibe bevonták Beresfordékat. Ritka sz@r.
Kedvence(i)m; N vagy M
Ackroyd gyilkosság
Mrs McGinty meghalt
#8 Nekem tetszik...mondjuk,nálam úgy, van,ami nekem tetszik,az ritkán tetszik másnak vagy a kritikusoknak.:D
Viszont Mrs McGinty meghalt,azt szeretem én is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!