Jane Austen könyvek mikortól?
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes lenne nekem Jane Austen könyvet vásárolnom? Ha igen, akkor melyik könyvét? :)
13 éves lány.
2014. dec. 1. 20:18
1/4 anonim válasza:
Én ennyi idősen olvastam el tőle a Büszkeség és balítélet c. könyvet (ez talán a legismertebb) először. Egy kivételével (A klastrom titka nem tetszik) az összes művét szeretem, és számtalanszor újraolvastam már őket. Mindenesetre, én először könyvtárból kölcsönözném ki, és ha tényleg tetszik, csak akkor költenék rá. Illetve, költöttem is, mert mindet megvettem :-)
2/4 anonim válasza:
Szerintem is BÉB-et vedd ki, és ha nagyon megtetszik, a könyvet Rebecca Ann Collins tovább folytatta és ezek is nagyon teszeni fognak
3/4 anonim válasza:
Én ilyen könyveken nőttem fel és a te korodban kezdtem én is. Mindenképpen a Büszkeség és a Balítélet a legjobb, szerintem jó még az Értelem és Érzelem is, bár a BB messze jobb. Már nem tudom hányszor kiolvastam, örök kedvenc. :)
A továbbírást nem igazán ajánlom.
4/4 Márciuska válasza:
Nekem az Emma a kedvencem, de szorosan mögötte ott van a Büszkeség és balítélet. Szerintem nyugodtan kezdj bele, pont abban a korban vagy, amikor ezek tetszeni fognak. A mások által írt folytatásokat én sem ajánlom, egyik sem éri utol Jane Austen színvonalát és stílusát, csalódás volt mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!