Romantikus könyvek?
Tudom volt már ilyen kérdés, de előbb olvasd véig a kisregényem aztán szidj le. Köszönöm! :)
Mostanában a könyvek közötti érdeklődésem a nyálas, szenvedélyes, romantikus történeteknél pihent meg. Természetesen azonnal klasszikusokba kezdtem bele: Bronte nővérek, Austen stb.
Sokat olvastam tőlük, de a kezem ügyébe a híresnevezetes Szent Johanna gimi. Mivel ez a regénysorozat mostanában íródott és vannak benne romantikus részek, rájöttem, hogy nem csak 19. századi írók közül találhatok rokonszenveset. Úgy döntöttem a mai, "modern" irodalomból is szeretnék olvasni.
Eddigi kiszemeltjeim:
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Vélemény? Benyomás? Kritika? stb.
Van e még más, ami megragadott és egy év múltán se felejtetted el?
És még hozzáteszem: 12/l. :)
U.i.:
Vámpírok és további vérengzések kilőve. :)
cynthia parker: lázadó lelkek, inkogniót, reménytelen (utóbbi kettő egymás folytatása)
danielle steel: szerelmes nyárutó
Ha egy Austent el tudtál olvasni/csoda, én nem bírom a stílusát/, meg Bronte-t/őket szeretem/, akkor Margaret Mitchell Elfújt a a szél c. könyve sem okoz csalódást.
3 nap alatt megvolt az 1200 oldala :D
mondjuk Austen és Bronte eléggé különbözik. :)
Austen inkább a cselekményre és a dialógusokra épít.
Mint Bronte az érzelmekre, amik kapcsolódnak a történethez.
Mondjuk Austen szerintem is elnyújtja a történetet, mint a rétestésztát.
Elfújta a szél. Hallottam róla, de egy kicsit félek. 1200 oldal... egy életbe nem olvasom ki... :) De megpróbálom lehet...
Hidd el, észre sem veszed, hogy 1200 oldal.
Hihetetlen jó.
Köszönöm mindenkinek! Úgy tűnik belekezdek az 1200 oldalas szörnyetegbe :D... majd meglátjuk mi lesz belőle :)
Azért köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!