Tudnátok mondani jó fantasy, misztikus könyvcímeket?
Olyan könyvet keresek, ami tartalmas (6,800 oldal) kalandregény, van benne szerelem, tragédia, varázslat, misztikus lények(sárkány, trollok..)misztikus tárgyak. Régi vagy új az csak értékrendi kérdés :) Leginkább az Eragon-t tudnám példaként felhozni.
Köszi előre is!
Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat
Nem annyira misztikus, de nagyon jó :D
amiket ismerek/olvastam/olvasni fogok:
-Pokoli szerkezetek sorozat
-A végzet ereklyéi sorozat
-Laura sorozat
-Hobbit sorozat
-Luxen sorozat
-Csitt csitt sorozat
-Halhatatlanok sorozat
-Az útvesztő trilógia
-Tökéletes kémia trilógia
-13 okom volt
-Beastly-A szörnyűszívű
-Fallen
-Holdhercegnő
Rengeteg könyvet tudok ajánlani!
A kritériumaidnak tökéletesen megfelelő könyvsorozat szerintem a Titokfölde-könyvek.Öt,igen tartalmas,(kb. 400-600 oldal)eseménydús és izgalmas kötet.Egyedi a világa,engem teljesen lebilincselt,vannak benne varázslények,szerelem és tragédia is. Fantasztikus sorozat,ha érdekel,itt vannak az első résznek az adatai:
Brandon Mull: Titokfölde-A mesés menedék
Nos,az Eragon az is ugyanúgy megfelel a kéréseidnek. Jómagam kiolvastam mind a 4 kötetet,ezek a könyvek is csodálatosak!A történet szálai teljesen egyediek,még ha néhány rosszhiszemű azt is mondja,hogy Gyűrűk Ura másolat. Ismétlem,csodálatos könyvek!
Könyvekkel kapcsolatos kérdésre bármikor készen állok!
Urbende
+ban még néhány rohadtul nagyon jó fantasy:
-Az Útvesztő trilógia James Dashnertől
-Az Oksa Pollock könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!