Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok mondani jó fantasy,...

Tudnátok mondani jó fantasy, misztikus könyvcímeket?

Figyelt kérdés

Olyan könyvet keresek, ami tartalmas (6,800 oldal) kalandregény, van benne szerelem, tragédia, varázslat, misztikus lények(sárkány, trollok..)misztikus tárgyak. Régi vagy új az csak értékrendi kérdés :) Leginkább az Eragon-t tudnám példaként felhozni.

Köszi előre is!

2014. nov. 30. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mark Lawrence: A széthullott birodalom trilógia
2015. márc. 1. 10:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat

Nem annyira misztikus, de nagyon jó :D

2015. márc. 1. 12:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Tintaszív, Vaspróba, A Gyűrűk Ura, A hobbit
2015. márc. 1. 12:49
 14/23 Macsek007 válasza:
Hát én olvastam a Végzet ereklyéi sorozatot <3 imádom <3 aztán a sötét elméket is imádtam de az trilógi és csak az első része jött ki magyarul,A sötétség városát is szerettem meg a Poison Princesst imádtam de annak még nincs folytatása,a beavatott szintin nagyon jó könyv ami szintén trilógia de a második harmadik része már kicsit ellaposodott és a harmadik része pedig szerintem nagyon nyálas volt már,Az időtlen szerelem trilógia is jó de az inkább szerelmi történet egy kis időutazással karöltve :) ,az útvesztő is király :) aztán ha szereted az anygyalos történeteket akkor az anygalcsillag is jó,meg a Maximum Ride is nagyon nagyon jó könyv :)
2015. ápr. 8. 17:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Dragon György:Az Űrcsilliárdos. Sokoldalú,elképesztően tehetséges szerző volt, sajnosaz év elejénfiatalon elment. A FB-on keresztül, a családja által lehet megrendelni.Mindenképp ajánlom a stílus kedvelőinek.
2015. ápr. 20. 08:59
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

amiket ismerek/olvastam/olvasni fogok:

-Pokoli szerkezetek sorozat

-A végzet ereklyéi sorozat

-Laura sorozat

-Hobbit sorozat

-Luxen sorozat

-Csitt csitt sorozat

-Halhatatlanok sorozat

-Az útvesztő trilógia

-Tökéletes kémia trilógia

-13 okom volt

-Beastly-A szörnyűszívű

-Fallen

-Holdhercegnő

2015. máj. 23. 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:
igazából az összes vöröspöttyös szinte (SZINTE) ilyen. :)
2015. máj. 23. 20:38
 18/23 anonim válasza:
Wardstone krónikák: A múltban játszódik, bár sárkányok nincsenek benne, de helyette vannak boszorkányok, koboldok, szellemek, lidércek,... (Talán a 2. kötet a legjobb, de nekem mind tetszett)
2015. máj. 25. 01:01
 19/23 anonim válasza:

Rengeteg könyvet tudok ajánlani!

A kritériumaidnak tökéletesen megfelelő könyvsorozat szerintem a Titokfölde-könyvek.Öt,igen tartalmas,(kb. 400-600 oldal)eseménydús és izgalmas kötet.Egyedi a világa,engem teljesen lebilincselt,vannak benne varázslények,szerelem és tragédia is. Fantasztikus sorozat,ha érdekel,itt vannak az első résznek az adatai:

Brandon Mull: Titokfölde-A mesés menedék

Nos,az Eragon az is ugyanúgy megfelel a kéréseidnek. Jómagam kiolvastam mind a 4 kötetet,ezek a könyvek is csodálatosak!A történet szálai teljesen egyediek,még ha néhány rosszhiszemű azt is mondja,hogy Gyűrűk Ura másolat. Ismétlem,csodálatos könyvek!

Könyvekkel kapcsolatos kérdésre bármikor készen állok!

Urbende

2015. máj. 31. 22:00
 20/23 anonim válasza:

+ban még néhány rohadtul nagyon jó fantasy:

-Az Útvesztő trilógia James Dashnertől

-Az Oksa Pollock könyvek

2015. máj. 31. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!