Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok mondani jó fantasy,...

Tudnátok mondani jó fantasy, misztikus könyvcímeket?

Figyelt kérdés

Olyan könyvet keresek, ami tartalmas (6,800 oldal) kalandregény, van benne szerelem, tragédia, varázslat, misztikus lények(sárkány, trollok..)misztikus tárgyak. Régi vagy új az csak értékrendi kérdés :) Leginkább az Eragon-t tudnám példaként felhozni.

Köszi előre is!

2014. nov. 30. 21:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Metro 2033. És társai. A 2034, Fény Felé, Ég gyökerei, stb.

Tragédia bőven van benne, sőt az egész merő tragédia. Mármint a világ amit felvázol és az emberek élete is. Varázslat oly módon van benne, mint természetfeletti jelenségek, de nem kifejezett varázslat. Kalandregények a javából, és misztikus lények egész hada van benne. De többségük nagy ronda és vérszomjas ösztönlény. Pl sárkányok is vannak ezen könyvekben. Szerelem viszont nem nagyon van benne. Abban a világban a szerelemnek nem nagyon van tere. Ha elolvasod megérted :) Érdemes, jó regények.

2014. nov. 30. 21:26
 2/23 A kérdező kommentje:
Metro 2033 megvan játékban :D
2014. nov. 30. 21:31
 3/23 anonim válasza:
A kobolderdő, rémségek církusza pl.
2014. nov. 30. 21:48
 4/23 Kematox ***** válasza:
Witcher/Vaják sorozat nagyjából fedi a kategóriát.
2014. dec. 1. 09:01
 5/23 anonim válasza:
100%

Nézd meg a Percy Jaksont.

:)

2014. dec. 1. 20:31
 6/23 A kérdező kommentje:
Percy Jaksont ismerem :) Valami régebbit keresek, ahol még kard volt a pisztoly helyet stb. :)
2014. dec. 1. 20:58
 7/23 sophye21 ***** válasza:

tövisek hercege (nem olyan hosszú de 3 részes)

én ajánlom :)

2014. dec. 3. 14:01
 8/23 anonim ***** válasza:

Loki farkasai

Fertőzöttek

2015. jan. 9. 09:39
 9/23 Márciuska ***** válasza:

- Tad Williams: Virágok háborúja

- Tad Williams: Shadowmarch-tetralógia. Sajnos magyarul csak az első két rész jelent meg (Tündérvidék, Árnyak és menekülők) pedig imádtam. Én angolul szereztem be a harmadik-negyedik részt.

- Ursula K. LeGuin Szigetvilág-sorozat (Earthsea). Több regény, kisregény, novella tartozik ide. Egyszer kiadták az egészet egy nagy gyűjteményben, talán az Alexandránál, de nem biztos hogy jól emlékszem.

- Raymond L. Feist Résháború-sorozata. Én konkrétan négy összetartozó regényt olvastam (A mágus, A tanítvány, Ezüsttövis, Sethanon alkonya), de az egész egy sokkal nagyobb sorozat része, ami ugyanerről a világról szól.

2015. jan. 29. 11:37
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Ajánlom a Laura c. könyvet ami több részből áll, nekem épp a "Laura és a fény labirintusa" van meg

Kicsit csajos, de azért fantasy

2015. febr. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!