Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a kedven könyvetek? Miért?...

Mi a kedven könyvetek? Miért? És ajánlották, olvastál róla valahol, tehát hol hallottad?

Figyelt kérdés
A kérdés adott..

2014. nov. 29. 19:38
 1/8 anonim válasza:
A lét elviselhetetlen könnyűsége Kunderától. Nem tudom megmondani, miért. egyszerűen még nem olvastam ehhez foghatót. Egy srác ajánlotta, akivel nagyon egyezett az ízlésünk, azért olvastam el, mert tudtam, hogyha neki nagyon tetszett, akkor nekem is fog.
2014. nov. 29. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem sok kedvencem van. Nevezz régimódinak, de az egyik az a Holt lelkek Gogoltól. Nem igazán ajánlotta senki, igazából a Köpönyeg után kezdtem el utána nézni az írónak. Egy másik kedvencem a Kandúr a zsákban című kötet Uladzimir Nyakljajeu-tól. Ő egy kortárs belorusz író, de nem igazán ajánlották ezt sem csak véletlen találkoztam a könyvvel. Harmadik kedvencem a Vanek úr Párizsban Rejtő Jenőtől. Rejtőt az egyik ismerősöm ajánlotta, aztán miután elolvastam egy-két művét annyira megtetszett, hogy megszereztem majdnem az összes művét. Ezek közül a legjobb az a Vanek úr Párizsban. Vagy a 14 karátos autó.
2014. nov. 30. 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Stephen King: Cujo

A kedvenc könyvem. És a kedvenc íróm. 17 voltam amikor olvastam. Egyik osztálytársam hozta be, mert irodalom órai feladat volt, hogy vigyünk be egy könyvet, és olvassunk fel belőle. :) Én akkor Robin Cook Mutációját vittem, osztálytársam pedig a Cujo-t.

Óra után első dolgom volt elkérni tőle, és egymás után 2x is elolvastam mielőtt visszaadtam, annyira megfogott. Azóta már az író összes könyvét megvettem ezzel együtt, és sok más író könyveit olvasom. Robin Cook-ot és másokat is, most épp Anne Rice -ra kaptam rá, de nagyon.:)

2014. dec. 2. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :DDD Anna Rice írta a vámpíros történeteket?
2014. dec. 2. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
azt is:) Az első részt olvasom a 12-ből. Meg egy boszorkányos sorozatot is írt. Azt olvastam előbb , nagyon tetszett:)
2014. dec. 2. 18:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor te szereted az ilyen fantasykat :D Milyen vámpíros könyveket olvastál? (kicsit nagy vámpír fan vagyok)
2014. dec. 2. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Elkezdtem ugye Anne Rice-t , aztán ott van még a Fekete tőr testvériség sorozat J.R. Ward-tól. Az is nagyon jó.

Illetve tervben van Darren Shan vámpír sorozata (is), és A True blood könyvsorozat valamikor.

2014. dec. 2. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a Fekete tőr testvériség nem tetszett, csak az első részig jutottam..
2014. dec. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!