Melyik a kedvenc Verne-könyvetek?
Nemo kapitány,
80 nap a Föld körül.
Grant kapitány gyermekei
Azt hiszem, egy hasonló kérdést már feltettél, de azért válaszolok, méghozzá úgy, hogy a felsorolt könyvek mindegyike valamilyen módon - a szereplők által - követik egymást időrendben.
Nemo kapitány
80 nap alatt a föld körül
Grant kapitány gyermekei
Rejtelmes sziget
Ezeken kívül a Kétévi vakáció, a Sándor Mátyás, A tizenöt éves kapitány, Stogoff Mihály, A dunai hajós stb.
Az másodiknak: Még nem tettem föl ilyen kérdést.
Amúgy meg köszönöm az eddigi válaszokat,de jöhetnek még!
Elég valószínű, pedig, hogy te kérdezted, hogy melyik jobb:
az Utazás a Holdba, vagy a Rejtelmes sziget...
Ott is mindig ilyen "jöhetnek még"-gel szóltál hozzá. Gondolom nem kaptál elég sok választ, így most máshogy kérdezel.
Ahogy magamat ismerem, ennyi idő alatt már kiolvastam volna két-három Verne-regényt, hogy magam győződjek meg róla: tetszenek-e vagy sem...
Kár, hogy "kicsit" már kinőttem belőlük, bár ha egy-egy olyan kerül a kezembe, amit nem olvastam, most is belevágok!
Kérdező, nem a karácsony miatt teszed fel ezeket a kérdéseket?
A Kétévi vakációt és a Némó kapitányt olvastam eddig tőle.
talán valamilyen afrikában játszódó könyvet is, de ez nem biztos. nem tudok dönteni, hogy melyik tetszett jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!