Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó, megbízható könyvkiadó?

Jó, megbízható könyvkiadó?

Figyelt kérdés
Egyelőre a Cicerón gondolkozom, de a lehető legjobbat szeretném kihozni a dologból. Személyes tapasztalatokat is várok!

2014. nov. 14. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tegyél egy próbát, és meglátod, bár 115 oldal elég soványka a5-ös méretben.

Még az Aranymosáson is van minimum karakterszám, mert nagyon vékony könyvet nem éri meg kiadni.

Szinopszinst mindenképp küldj mellé, mert nem állnak neki elolvasni az egészet. Az alapján döntenek, hogy érdemes-e belenézni.

Sok helyen nem is szoktak válaszolni, ha elutasítanak, de a válasz több hónapba is beletelik. (szerintem a 2 hónap nagyon optimista feltételezés).

2014. nov. 16. 14:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Aranymosást megnéztem, írtam is nekik, hogy ez pontosan hogy is van.

A Mórát kerestem, de nem találtam, hogy hogyan fogadnak kéziratot. Valaki tudja?

2014. nov. 16. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Itt a link a Móra honlapjáról:

[link]

2014. nov. 16. 17:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Mórás linket!

De újabb kérdéseim vannak:a Móra és az Agave megbízható? A Móránál mit jelent az, hogy a kéziratot CD-melléklettel is kérik? Szerintetek elküldjem az Agavénak, ha e-mailbe csak a szinopszist kérik?

2014. nov. 29. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Megbízhatóak... miért, mik lennének? Elég nagy nevük van, nem fognak sumákolni.

Cd-melléklet CD-mellékletet jelent. Kinyomtatod a kéziratot, borítékba teszed, majd mellé raksz egy CD-t (jó, gondolom DVD is lehet, nem ezen fognak összeveszni veled), amin a kézirat elektronikus változata található. Én a biztonság kedvéért egy Wordben olvasható formátumban (doc/docx vagy Rich Text, akár mindegyik, elfér) és egy nem szerkeszthető formátumban (mondjuk PDF) is felraknám a teljes kéziratot.

Az Agave a szinopszist kéri - ne küldj nekik kéziratot. Ha a szinó alapján kell nekik, bekérik.

2014. nov. 29. 15:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm #15!

A CD-melléklet dolognál bennem is felmerült, hogy ezt kérik, de azért megkérdeztem, biztos ami biztos.

Az Agavét neg csak furcsálltam, mert az összes többi a kéziratot is kéri.

És egyébként vétettem egy helyesírási hibát: ,,e-mailbe"-t írtam ,,e-mailben" helyett. Most vettem észre és muszáj volt kijavítanom.

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!