Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok kiadót?

Ajánlanátok kiadót?

Figyelt kérdés

Horror regény, úgy 40 000 szavas.

(Könyvmolyképzős pályázat jó lenne, de nem elég hosszú a regény)

Magánkiadásra nincs pénzem.

2014. okt. 30. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Európa
2014. okt. 30. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
ÚGy tudom hogy ők csak ismert szerzőkkel foglalkoznak. :(
2014. okt. 30. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Agave? Nem néztem meg, lehet, hogy kézirat-stop van. Ugyanígy az Ulpius, de azt is lusta voltam lekérdezni. Biztonsági megoldás az Alexandra, ők mindig fogadnak, de pont ezért ritkán jeleznek vissza.

Esetleg végső esetben megkérdezheted a Könyvmolyképzőt, hogy milyen esélyeid lennének egy ilyen kézirattal, lehet, hogy fogadnak pályázaton kívül. A másik lehetőség, hogy túl rövid a kézirat egy önálló kötetes megjelenéshez, ezért más kiadót sem érdekelne.

2014. okt. 30. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Kiegészítem és meglátom úgy mennyire jön ki. :)
2014. okt. 31. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:

A Könyvmolyképző nem fogad kéziratot pályázaton kívül. Az Alexandra csődközelben áll, nem ajánlom, az Európa már felszámolás alatt áll (ők is az Alexandra-csoporthoz tartoztak), és egyébként se adtak ki első könyves magyar szerzőket.

Az Agave jó tipp lehet, de a 40 ezer szó kevésnek tűnik, ez inkább kisregény, mint regény. Ilyet antológiában szoktak kiadni, mert önálló kötetben nem lehet jól beárazni, nem véletlen, hogy az Aranymosáson sem fogadják.

2014. nov. 14. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Mennyi kellene még hozzá, hogy megfelelőbb legyen a hossza?

50-60 ezer szó már jobban csengene?

2014. nov. 15. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:

60-80 között jobban hangzik, de ha egy negyvenezer szavas művet majdnem a kétszeresére tudsz duzzasztani, annak én nem jósolok nagy jövőt.

(Bár pont a thiller/horror kategóriáról mondja az angol Wiki, hogy statisztikák szerint simán mennek százezer szó fölé is.)

2014. nov. 15. 08:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Fura ez nekem :D

Duplájára nem is akarnám hizlalni. Sok esemény van benne. Nem szeretem a hosszú leírásokat és a töltelék jeleneteket. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.

Tehát, akkor ez sose lesz kiadva :( tudnám most mihez kezdjek vele...

2014. nov. 15. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd félre, próbálj egy másik írással "befutni". Ha tényleg jó író vagy, és később kiadják egy regényedet, akkor valamelyik kiadó más szerzők novelláival, esetleg egy kisregénnyel együtt vállalkozhat ennek a kiadására is, antológia formájában. Vagy írj mellé néhány hasonló témájú novellát, és próbáld meg azokkal egy kötetben kiadatni.
2014. nov. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!