Ajánlanátok kiadót?
Horror regény, úgy 40 000 szavas.
(Könyvmolyképzős pályázat jó lenne, de nem elég hosszú a regény)
Magánkiadásra nincs pénzem.
Agave? Nem néztem meg, lehet, hogy kézirat-stop van. Ugyanígy az Ulpius, de azt is lusta voltam lekérdezni. Biztonsági megoldás az Alexandra, ők mindig fogadnak, de pont ezért ritkán jeleznek vissza.
Esetleg végső esetben megkérdezheted a Könyvmolyképzőt, hogy milyen esélyeid lennének egy ilyen kézirattal, lehet, hogy fogadnak pályázaton kívül. A másik lehetőség, hogy túl rövid a kézirat egy önálló kötetes megjelenéshez, ezért más kiadót sem érdekelne.
A Könyvmolyképző nem fogad kéziratot pályázaton kívül. Az Alexandra csődközelben áll, nem ajánlom, az Európa már felszámolás alatt áll (ők is az Alexandra-csoporthoz tartoztak), és egyébként se adtak ki első könyves magyar szerzőket.
Az Agave jó tipp lehet, de a 40 ezer szó kevésnek tűnik, ez inkább kisregény, mint regény. Ilyet antológiában szoktak kiadni, mert önálló kötetben nem lehet jól beárazni, nem véletlen, hogy az Aranymosáson sem fogadják.
Mennyi kellene még hozzá, hogy megfelelőbb legyen a hossza?
50-60 ezer szó már jobban csengene?
60-80 között jobban hangzik, de ha egy negyvenezer szavas művet majdnem a kétszeresére tudsz duzzasztani, annak én nem jósolok nagy jövőt.
(Bár pont a thiller/horror kategóriáról mondja az angol Wiki, hogy statisztikák szerint simán mennek százezer szó fölé is.)
Fura ez nekem :D
Duplájára nem is akarnám hizlalni. Sok esemény van benne. Nem szeretem a hosszú leírásokat és a töltelék jeleneteket. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.
Tehát, akkor ez sose lesz kiadva :( tudnám most mihez kezdjek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!