Tudnátok magyar nyelvű Gyűrűk Ura fanfictionokat mondani?
Élek-halok a Gyűrűk Uráért,de sajnos nagyon kevés magyar LotR vagy hobbit fanficet ismerek,az angol tudásom pedig eléggé hiányos.A Merengőn néztem,de nem láttam sokat.A tündeszívű emberleányt olvastam,és tetszett.Találtam még fanficeket,azok vagy gyengék voltak,vagy nagyon rövidek.(2-3 fejezet)Elsősorban olyan történetek tetszenek,amik nem csak hobbitokról szólnak.
Előre is köszönöm!
Szia! Nem tudom, hogy azóta szétnéztél-e Merengőn, de jópár fic felkerült Hobbit & GyU fandomban. Pl. Drágább minden kincsnél (Alavel írta, Thorin x saját szereplő), Az érem két oldala (BaO2 műve, az orkok életéről szól), Marie ösvénye (Yukiko írása, 5 fejezet van fent, Kili x saját szereplő), Virgonc bosszúja (Rosa írta, Bilbó x saját szereplő valószínűleg, de még nem biztos), Az utolsó gyűrűlidérc (szintén BaO2 írása, érdekesen indul), Konek0-tól A tavihobbit (AU, és van még a Százszorszép élete, ami még gyerekcipőben jár (1.fejezet van fent) de érdemes elolvasni.
Jó szemezgetést^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!