Hogyan kezdjek el könyvet írni?
"Na ez is megvolt..." - gondoltam, miközben kihúztam a fél méteres zenélő dildót egy thai transzvesztita seggéből, miközben a kis bangkoki szobát betöltötte az olcsó whiskey és a vazelin szaga. Pár perc pihenés után arra eszméltem, hogy valaki eszetlenül elkezdi verni az ajtót.
"Gyere ki, te kis g*ci!!" - hallatszott tompán kintről anyám hangja - "Nem etted meg a főzeléket!"
Hát igen, úgy fest Mami újra kicsit több szintetikus drogot fogyasztott, mint amennyit kellett volna.
A sarokból halk nyögés hallatszott - a csirkeruhás ember lassan kezdett magához térni a verésből. Micsoda éjszaka...
én 2őt is írok, az egyiket saját szórakozásomból, a másikat a kisfiam szórakoztatására... a sajátom esetében először felépítettem a világot amiben játszódik (illetve 2világot), a karaktereket, utazási módokat, élővilágot, eddig kb 1200koldal terjedelmű jegyzet tulajdonképpen, de a könyv részét még el sem kezdtem...
amit a kisfiamnak írok, az egy falusi macska életéről szól és naponta találom ki a folytatást munkában, délután leírom, este pedig olvasom fel neki...
csak azt akarom mondani, hogy ráérsz kitalálni, hogyan kezd el, előbb tudd, miről akarsz írni... meg nem árt ismerni a fogalmazási, és nyelvtani szabályokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!