Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok harca sorozat 5....

A Trónok harca sorozat 5. évadja melyik könyvbe került belem melyikbe kezdődik?

Figyelt kérdés

2014. nov. 1. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Harmadiktól a hatodikig (hetedikig?!) Hivatalosan meg lett erősítve, hogy a hetedikkel vége, így ki tudja?
2014. nov. 1. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Kardok vihara, Varjak lakomája, Sárkányok tánca és Tél szelei
2014. nov. 1. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Mint ahogy előttem is írták:

-Kardok vihara (3.): bizonyos szereplők szálát még ennek a könyvnek a végével fogják folytatni

-Varjak lakomája és Sárkányok tánca (4. és 5.): Ezek időben párhuzamosan haladnak, földrajzilag vannak kettébontva, azaz a helyszínek (és ezzel együtt a szereplők) egyik fele szerepel az egyikben, a másik fele a másikban, bár az 5. kicsit tovább tart időben, és a végére becsatlakozik pár szereplő a 4. kötetből is. A sorozatban lényegében ezek fogják a következő évad velejét alkotni.

-Tél szelei (6.): Még nem jelent meg könyvben, de elképzelhető, hogy a sorozat készítői belenyúlnak. De azért remélem, hogy nem...

Meg aztán a sorozat készítői azt mondták, hogy egyre jobban el fognak térni a könyvektől, és erre már az előző évadban is láttunk pár komolyabb példát.

2014. nov. 1. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
A TWoW egészen biztos hogy benne lesz, hiszen megerősítést nyert, hogy a hetedik évaddal vége, így az ötödik évadban talán befejezzük az ötödik könyvet, megkezdjük a hatodikat, a hatodikban a hatodik-hetedik, a hetedikben szintén hatodik-hetedik lehet a megejtés.
2014. nov. 1. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:

"De azért remélem, hogy nem..."

De bele fognak. A legutóbbi interjúban azt mondták, lesznek spoilerek a könyvből a sorozatban.

2014. nov. 1. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Én is olvastam, hogy valószínűleg belenyúlnak, de reménykedni azért még lehet. :)

2014. nov. 2. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Egészen biztos, hogy belenyúlnak, már a forgatási képek alapján is.
2014. nov. 2. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:

A forgatási képek inkább azt sugallják,hogy mi minden lesz megváltoztatva a könyvekhez képest. Pl. Jorah harcol a küzdővermekben és valszeg akkor jelenik meg Drogon, Balon Swann helyett Jaime és Bronn mennek Dorne-ba stb.

Kérdezőnek: a 4.évad különböző könyvekben ért véget. A Fal és Arya 3.könyv, Királyvár 3-4.könyv, Sansa 4.könyv, Dany 5.könyv, Theon 5.könyv.

Én is hallottam olyat,hogy 1-2 dolog a következő könyvből, de sztem Martin ezzel mocskosul lefogja járatni magát. A sorozat kb. labdába se rúghat a könyvek mellett, ez Martin életének műve, azt mondta kiszáll a sorozat készítéséből, mert fontosabb,hogy befejezze a könyveket. Ezek után ha elkezdenek a sorozatban spoilerezni, az nagy blamázs lesz Martin számára.

2014. nov. 3. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kommenteket! Sokat segítettetek!
2014. nov. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!