Hány könyvet olvasol el havonta? Csak sajátot vagy könyvtárit is?
Fú..Egy hónapban úgy 8-10 könyvet kb.De most februárban 11-et olvastam ki.:) Könyvtárit,saját is van,de csak pár darab.Könyvtárba havonta egyszer vagy kétszer megyek és mindig kiveszek 7-8 könyvet.(Most egy másik könytárba s beiratkoztam.:D ) Gyorsan kiolvasok egy könyvet,szóval muszáj.:D
Én neki kezdtem az Újholdnak egy délután úgy 3-4 óra körül és éjfélig olvastam,mert már rám szóltak,hogy hagyjam abba.:D Akkor nem tudom hányadik oldalig jutottam,de délelőtt már ki is olvastam.:)
Átlagban havi 15. Tavaly volt, hogy csak hatot olvastam, de volt, hogy 27-et is. Változó, attól is függ, hogy mennyi időm van, vizsgaidőszak, egyebek.
Járok könyvtárba, kettőbe vagyok beiratkozva, plusz az iskolai. Ezen kívül van, hogy párhuzamosan akár három könyvet is olvasok, a szakirodalmat meg bele se számolom.
Saját könyvem van vagy 400, de néha kapok kölcsön barátoktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!