Írnátok véleményeket erre a kis részletre, ami a készülőben lévő fantasy regényemből van?
Az utolsó cseppet is kiszürcsöltem a pohárból és elégedetten megnyaltam a szájam szélét. A második tasakkal nem is szórakoztam ennyit: letéptem a tetejét és elkezdtem szívni. Ujjaimat görcsösen a tasak köré fontam és erősen nyomtam, hogy minél hamarabb jusson a számba a folyadék. Szinte megvesztem az íztől. Bűn vagy nem, így volt. Behunytam a szemem. Pár percig szürcsöltem és markolgattam a tasakot mire a tartalma elfogyott. Éreztem belül, hogy kell még, de próbáltam magam visszafogni. Szemfogaim visszahúzódtak, szemem visszaváltotta természetes színét. Már nem tűntem úgy mint egy veszett állat. A vágy a vér után csillapodott, de megszűnni nem szűnt meg. Nem is fog. Míg ebben a testben élem ezt az életet árnyékként fog követni a vérszomj, melyet igazán semmivel nem szüntethetek meg.
Felmarkoltam a leejtett szétszaggatott zacskót és egymásra raktam őket. Nem volt szemetes, ezért otthagytam a konyhaasztalon. Odasétáltam a legközelebbi ablakhoz és belemarkoltam a lelógó anyagba. Beleharaptam a felső ajkamba majd elhúztam a függönyt pont annyira, hogy egy résnyi fény be tudjon áradni a szobába. Néztem a fénysugarat és elgondolkoztam rajta, hogy egy nap, huszonnégy óra mennyit változtathatott testem hozzáállásán a napfényhez. Semmit. Gondoltam.
A történet eddig tetszik, viszont a helyesírásra kicsit figyelj jobban! :) A vesszőket ki kéne tenned, és szerintem a "szájamat" helyett elég lenne egy sima "számat".
Ha van több rész is, szívesen elolvasom, mert érdekes^^ További sok sikert!
Köszönöm szépen:)
Van 6 fejezet "nyers" változatban, nem igazán javítgattam még bele.
Túl sok a tőmondat, ez számomra egy kicsit zavaró, illetve ajánlott belecsempészni némi személyleírást.
Ne érts félre, tetszik az írás, viszont soknak tartom azt, hogy 11 soron át írtad le, néha jobb, ha nem húzzuk a végtelenségig, illetve megismertetjük a helyszínt és a szereplőt, legalább a nemére illene utalni.
Nekem fel sem tűntek a tőmondatok.
Szerintem rendben van. Egyedül a téma nem tetszik, de hát nem az ízlésem, ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!