Mely könyvek azok a bizonyos "kihagyhatatlanok"?
Sziasztok!
14/L vagyok.
K02nyvek ter¨Śn "mindenev00nek" tartom magam. :) 01rok n¨Śh¨˘ny m04vet, amit eddig elolvastam ¨Śs nekem tetszett, h¨˘tha eszetekbe jut valami ezek kapcs¨˘n, ¨Śs csak az¨Śrt, hogy l¨˘ss¨˘tok az ¨Śrdekl00d¨Śsi k02r02m nagyvonalakban.
Dan Brown: Da Vinci - k¨Žd
Danielle Steel - Sz¨Şvdobban¨˘s
Nicola Cornick - Botr¨˘ny ¨Śs ¨˘rtatlans¨˘g
Mika Waltari - Az orsz¨˘g titka
Stephenie Meyer - Alkonyat
07s szerintem ez az 5 m04 m¨˘r v¨˘zolja is, hogy mif¨Śle k02nyvek fognak meg engem.
Egyet k¨Śrn¨Śk. Leiner Laura m04veket m¨˘r most z¨˘rjuk ki. A B¨˘bel c¨Şm04 k02nyv¨Śt olvastam, de ez el¨Śg volt ahhoz, hogy megut¨˘ljam. :)
K02sz02n02m a v¨˘laszokat! :)
Ha szereted a valamivel perverzebb könyveket, akkor Marina Fiorato Botticeli-titok című művét ajánlom, ha nem pár év múlva akkor is érdemes elolvasnod.
És szerintem Waris Dirie A sivatag virága című önéletrajzi regényét mindenképp olvasd el, ha nem most rögtön, talán pár év múlva.
Ha Danielle Steel-t olvasol, akkor ajánlom Claire Kenneth-et is, olvasd el tőle a Neonfény a Nílus felett-et, szerintem ezt anyukád is olvasta régebben. :)
Bulgakov A mester és Margarita
az első 300 oldal kínszenvedés, utána egy csoda
de várj vele, úgy 2-3-4 évet.
én is csak 17 évesen tudtam befogadni.
de a billentyűzeteddel valami para lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!