Csak rám hatott így Darren Shan démonvilága?
Figyelt kérdés
Förtelmes! Ne értsetek félre a jó értelemben! Úgy értem imádom az írót, szeretem a horrort, az eddigi munkái se voltak éppen szépek: de azok csak nagyon nagyon gonoszak vagy embertelenek voltak. De ez húsba markoló annyira szomorú. Elolvastam az első 50 oldalt és 10 percig nem is lehetett hozzám szólni ...2014. okt. 11. 18:12
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Csak mert ha felnőtt, akkor lelkileg baromi labilis lehetsz vagy iszonyatosan burokban élsz.
2/5 A kérdező kommentje:
14
2014. okt. 11. 18:29
3/5 anonim válasza:
Rám úgy hatott, hogy röhögve fejelgettem az asztalt, és egyszerre szidtam és dicsőítettem Shant. Ez többször előfordult a tíz könyv alatt.
Biztos normális mindkét reakció.
14/L
4/5 anonim válasza:
Érdeke, mivel én, 13 éves fejjel imádtam az összes művét!:33 Nem tudom, de nekem ez a kedvenc sorozatom, mert megváltoztatta a világnézetemet... És az egész csodálatos volt számomra, Grubbs, Kernel, Bec, mindannyiukat szerettem! Éppen tervezem, hogy újraolvasom. Bár, lehet neked van igazad, mert az eleje kicsit durva volt, de az csak egy rész az egész csodálatos műből :3
5/5 Morvai Daniel válasza:
Én kb 10 éves koromban olvastam el, volt is emiatt egy csomó rémálmom, de nem hagytam abba, mivel nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!