Diszes gyerek vagyok 16 éves nem nagyon vettem rá magam hogy olvassak könyvet életembe nem olvastam semmit most még is meg próbálnék valamit elolvasni. Gondolkodtam a Túlélő cimű könyvet vagy az assasins creed könyvet! Vagy ajánlanáltok?
Én is diszes vagyok, igazából azt tudom ajánlani, azt olvasd ami leköt. Csak attól, hogy valami rövid, még nem fogod könnyen olvasni. Van olyan, hogy egy 7-800 oladalas könyvet egy nap alatt kiolvasok, máskor meg öt oldal kínszenvedés, és csak nézem a betűket és egy mondat se jön át.
Most ha nem érdekel a romantika, csak a dugás, akkor a lányregények nem fognak tetszeni. Semminek nem KELL tetszenie. Ne foglalkozz azzal, hogy mi az ami "magasirodalom" vagy mit ajnároznak éppen, hanem azt olvasd amit tényleg érdekel.
Ha egyébként kocka vagy, és ez érdekel, akkor hajrá. Lehet nem fog bejönni. Ha öt oldal után olvashatatlan, vagy egy fejezet után nem vonzz be, akkor vágd oda a pitsába. Ott van pl. Dosztojevszij, a téma érdekelt, még a korszak is, de a hisztis kislány stílustól a falnak mentem. elolvastam a neten a kivonatot, leviszgáztam és csá. Elég volt belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!