Olyan könyvet keresek amin végig bőgöm magam. Ismersz ilyen könyvet, ami elfogadható áron van?
Nekem Daniel Steel Hullócsillagom című könyve volt, amin jó sokat sírtam. :) A fiáról szól és a mániás depresszió küzdéséről. Ez kb. 2000 ft-ból kijön, még szerintem olcsóbb is.
Vagy ha neten rendelsz és elmész érte személyesen, akkor is 15-20% olcsóbbak a dolgok. Persze csak, ha van rá lehetőség.
Szia =)
Nem reklámozni jöttem az oldalt csak gondoltam ha nincs sok pénzed könyvre megosztom veled ezt a két oldalt.
www.konyvbirodalom.mlap.hu (ennek van még egy folytatása is www.konyvbirodalom1.mlap.hu)
www.canadahun.com
Nem tudom, szeretsz-e gépen olvasni de ezeken az oldalakon rengeteg könyv van.
Sajnos már nem túl jó a szemem ahhoz, hogy gépen olvassak. Így megveszem inkább a könyveket.
Meg úgy gondolom, ha már el akarom olvasni, ráadásul tetszik is, akkor meg érdemli azt a tiszteletet, hogy megveszem. :)
Az olcsóság azért lényeg, mert 16 éves létemre kevesebb mint 1 év alatt 30.000 Ft-ot költöttem könyvekre és nem vagyok ilyen jól eleresztve. ez szimplán azt jelenti, hogy koplalok azért, hogy vehessek 1 könyvet. :D
Ezért úgy döntöttem rá térek az olcsó de jó könyvekre. :)
Jöhetne pár író és k. cím. :) Nagyon sokat segítenétek. :)
Amúgy igen, Daniel Steel jó pár könyvén én is sokat sírtam. :) Lehet meg is veszem azt a könyvet amit javasoltál. :)
És ha felkeresnél egy könyvtárat? :)
Nagyon jók vannak mindenfelé, én egy isten háta mögötti faluban lakok, de itt is van. :)
Én az Alkonyaton, Újholdon bőgtem sokat, meg Berényi Szilvia-Állj mellém! című könyvén.
30.000 ft. az nagyjából 10-12 könyv. Ez évente szerintem nem olyan sok.:) Én is kb ennyit veszek, havonta a zsebpénzemből egyet vagy kettőt.
Amiken én eddig sírni tutam:
Lois Lowri: Az emlékek őre
Lois Lowri: Nyáron történt
F. Várkonyi Zsuzsa: Férfiidők lányregénye
Victor Hugo: A nyomorultak
L16
Én 6 könyvet vettem. Ennyi pénzből, a többit elkértem keresztanyámtól. De nem szeretem mások könyveit olvasni, hisz a papír nagyon kényes anyag és persze nem jó érzés, ha sérülten adom vissza az illetőnek.
Könyvtárban dolgoztam nyári munkaként és elhiheted olyan lepukkant, hogy nagy erőszeretettel csak a 60 éves öregemberek járnak oda. :)
Louis könyveit már olvastam. :)
de a 3.-at kipróbálom. :)
Köszi
Ezt a műfajt nem ismerem, de anyagiak tekintetében nézelődj online antikváriumban. Műfaj alapján tudsz keresni, google-n rákeresel a tartalomra és máris tudod, h kell vagy nem. Majdnem minden nagyobb városba van, de ha nem, akkor posta, ha rendelsz néhány könyvet, akkor bőven megéri a postadíj.
www.regikonyvek.hu
www.antikvarium.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!