Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King, A mobil, vélemén...

Lipton. kérdése:

Stephen King, A mobil, vélemények a könyvről?

Figyelt kérdés

Aki olvasta, annak mennyire tetszett?

Most tartok kb a felénél, és szerintem borzalmasan rossz lett ez a könyv. Kingtől ez a 2. könyvem, az első az Állattemető volt, az nagyon tetszett, de ebben a mobilban csalódtam.

2014. okt. 8. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Kedvenc íróm, szinte minden könyve megvan. Most is tőle olvasok. A mobil nem a legjobb alkotása. Ha már a fele könyv sem tetszik neked, akkor a vége pláne nem fog tetszeni. Én kiolvastam, bár a könyv felénél még elvoltam vele, de vége csalódás volt. Sokkal jobb könyvei vannak ennél.
2014. okt. 8. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Mindenesetre megpróbálom végigolvasni, aztán elkezdek egy másik könyvét.

Nézegettem a könyveit, egész jó történetük vannak.

Írnál pár könyvet ami neked a legjobban tetszett? :)

2014. okt. 8. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

udv.

a mobilt tenyleg nem a legjobb muve. bar ha valaki csak a gyilkolaszasra hajt... azer be kell ismerni abban is vannak jol elkapott karakterek/pillanatok.

en a ragyogast ajanlom. meg a cujo t a torturat. a langolinierek et. a christine t a bura alatt ot. most olvasom a 3es 4 perccel ejfel utant. az is remekmu. de mi mast varhatunk a kiralytol? :D

2014. nov. 16. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok

Stephen King könyvek amiket érdemes elolvasni ( én nem tudtam letenni)

- Setét Torony : Ez merőben más téma mint amit megszoktunk az írótól de nagyon jó. 8 kötetből áll.

- Minden sötét, csillag sehol: 2013-as könyve. 3 történetet ír le, és nagyon jó.

- Bilincsben

- Holtsáv

- Halálsoron

- Végítélet (ez a kedvencem)

- Borzalmak városa

- Christine- Ha szereted a furcsa autókat

- Nem jön szememre álom

- Tortúra

- Éjszakai műszak - több rövid történetek, de nagyon jók

- Duma key

- Sorvadj el.

2014. nov. 16. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!