Beex M5: vélemények, tapasztalatok. Jó telefon?
Lehetséges h. szeretnék egy Beex M5-öt vásárolni, hardverezése szimpatikusnak tűnik... (4×1,3-as proci, 13 fényképező, etc.)
ára is még a keret felső határán van pont :)
Bővebben?
Miért nem jó?
ne hallgass az ilyen idiótákra, akik beköhögik hogy nem jó, de igazából gőzük sincs róla milyen, mert nem is ismernek a Samsung, Nokia, Iphone-on kívül mást.
Én is gondolkoztam rajta, hogy vegyek-e ilyet, de nem mertem mások tapasztalatainak véleménye nélkül.
Annyit tudsz csinálni, hogyha közel laksz a bolthoz amelyikből vennéd, megveszed és ha nem jön be, akkor 14 napon belül kicseréled egy másik telefonra.
Köszi az értelmes választ!
Ezt fogom tenni. :)
ja és még annyi, hogy ez a 14 napos elállási jog természetesen az interneten megrendelt termékekre vonatkozik :) Csak azért praktikus, ha közel van a bolt, mert ha nem jön be és a futárral vitetnéd vissza, akkor a szállítást neked kellene fizetni.
Euronicsba most csak 35000 Ft ez a telefon.
Sok sikert hozzá! Majd írd meg mennyire nyerte el a tetszésedet :)
Extrem Digitalban venném.
Ott 40 k, de van rá 15 % kedvezmény okt 1-ig, ha kuponnal vásárolok neten vagy az üzletben.
A bolt közel van, ráadásul ki is lehet próbálni a készüléket. :)
Viszont azt nem tudom h. vissza lehet-e cserélni, ha nem tetszik...
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Beex m5 típusú telefont az Euronics-ben 33.900 ért. Meglepőn jó a telefon. Sajnos tartósságról még nem tudok nyilatkozni egy nap után. Igénybe vettem rendesen, de még nem sikerült lefagyasztani és nem is akadozik. Wifi-n nagyon élvezetes az internet. Sajnos a mobilhálózatot nem tudtam még használni, valamiért nem megy! Nem volt még dual sim-es telefonom. Egy kis érdekesség, hogy antutu-n 20032 pontot teljesített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!