Melyik könyvet ajánlanátok nekem? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most végeztem az Éhezők Viadala Trilógiával és szeretnék beszerezni valami újat ami hasonlóan pörgős és izgalmas.Ami eddig szóba jött az Marie Lu-tól a Legend (ha megéri olvasni akkor a trilógia többi tagja, vagyis egyelőre még majd csak a 2. rész),Veronica Roth-tól a Beavatott (valamint ha ez is megéri akkor a trilógia többi része) valamint Rick Yancey-től az Ötödik hullám.Ezek közül (vagy ha van más ötletetek) mit ajánlanátok ?2014. okt. 7. 18:22
1/2 anonim válasza:
Még nem olvastam azokat a könyveket, amiket leírtál, de az Éhezők Viadalát szeretem. Tudnám ajánlani a Végzet Ereklyéi című sorozatot, és a Vámpírakadémiát. Nem hasonlítanak az Éhezők Viadalára, de mindkettő pörgős és izgalmas, nekem az Éhezők Viadala mellett a kedvenc könyveim. Remélem, tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!