Melyik Stephen King könyvet ajánlanátok elsőként?
A Ragyogás a legjobb könyve, mindenképpen azzal kezdj szerintem! A Dolores az, amit én elpször olvastam, de az nem horror, az inkább érdekes. Engem nagyon megfogott, de azon nem fogsz félni, ha arra vágysz, inkább csak elborzadni. Az Állattemető nagyon jó még! Ezek a kedvenceim Kingtől.
Személy szerint én utáltam a Carrie-t, és a Tűzgyújtót is... De sokan imádják a Carrie-t, és mindenkinek más az ízlése. Félni szerintem ezeken sem fogsz, ettől függetlenül. A Ragyogás az, amit viszont sötétben egyedül óvatosan! :D
Én egyáltalán nem értem, miért ajánlanák csak fanoknak a Búra alatt- ot. Ellenkezőleg, ez pont egy olyan King- könyv, ami bárki számára élvezhető. Nem nehézkes és lassú, mint némelyik más könyve. Pörgős, gyorsan haladnak az események. Ugyanakkor nem félelmetes, nem a horror- kategóriába tartozik, mint pl. a Ragyogás (ami egyébként nekem is az egyik kedvencem, de elsőnek nem ajánlanám).
Szerintem nyugodtan kezdheted ezzel, én nagyon szeretem, már többször is kiolvastam. További kedvenceim tőle: Borzalmak városa (ez elég kemény); Halálsoron; A remény rabjai; Rémkoppantók; Tűzgyújtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!