Mire következtetnél abból, ha egy ~40 éves férfi szereti Coelhot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 16:20
2/3 anonim válasza:
Semmire. Én szeméy szerint fárasztónak és giccsesnek tartom, de ízlésről nincs értelme vitatkozni.
3/3 anonim válasza:
Én arra, hogy érdekli a világ, és foglalkozik lelki dolgokkal, érzelmekkel ami szerintem jó dolog. Keresi az útját, keresi a válaszokat az életben felmerülő kérdésekre és az is tiszteletre méltó, hogy 2014-ben könyvet vesz a kezébe.
Viszont pont azért tartom Coelho-t (meg Oravecz Nórát és társait) veszélyesnek, mert sekélyes közhelyekkel próbálják kielégíteni az ilyen emberekben meglévő igényt.
Én egy ilyen férfinek ajánlanám Hamvas Bélát, Popper Pétert, Márai Sándor Füveskönyvét, ha van gyereke (vagy tervez) akkor Vekerdy Tamást. Hasonló műfaj mint Coelho, de a fényévekkel magasabb színvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!