Mit gondoltok ezekről a címekről hangzásuk alapján?
Egy egytől tízig terjedő listán melyik hova kerülne?
A csend hálójában
Ordító némaság
Köpönyegem a néma árny
Alárendelve
Verseny az élet ellen
Szabályokkal megperzselve
Futóhomok
A Dobbanó
Holnapi napsugár
Fekete napfény
Nem sablonosak?
És előre is elmondanám, ha véletlenül is egyezik valamelyik cím bármilyen mű címével, az csak a véletlen műve :)
Mik ezek a címek, nem tudom.
Te akarsz valaminek címet adni?
A Verseny az élet ellen jólhangzik egyébként.
igen, ezek az én címeim :)
a én is valahogy a felé húzok.
mások szerint?
Posztapokaliptikus, disztópikus sci-fi regényről van szó. a csendről "szóló" címeket azért választottam, mert ők (a főszereplők) tudják az igazságot, de nem mondhatják el, ezért tartaniuk kell a szájukat. ahova ők születtek, nagy az elnyomás, sok szabályt kell betartaniuk, és igazságtalanok velük.
ha esetleg valakit érdekel a bevezető/prológus, szivesen elküldöm privátba.
tudodm, tudom, hogy a regény címét a regény befejeztével kell/tanácsos adni, de én azért írtam ki a kérdést, mert hirtelen nagyon sok cím, szó, szófordulat jutott az eszembe, és kíváncsi vagyok, hogy kinek mi tetszik - persze a választásom a válaszoktól független, csupán csak kíváncsi vagyok. és ha van köztük esetleg néhány nagyon béna, azokat törlöm, ha azt mondjátok, hogy semmiképp sem elfogadhatók.
Köpönyegem a néma árny
Verseny az élet ellen
Holnapi napsugár
Ezek a legjobbak, a többi valahogy erőltetett, főleg az Ordító némaság.
köszönöm a válaszodat, utolsó, figyelembe fogom venni a továbbiakban.
van egy olyans sejtésem, hogy ez lesz (marad): Verseny az élet ellen - Avagy a Hatalom hálójában (lehet, hogy a "csend hálójában" jobban hangzik, viszont a másik jobban passzol a regényhez)
a Köpönyegem a néma árny és a Fekete napfény szerintem is az egyik két legjobb.
mit gondoltok a Futóhomok-ról?
vagy ennek a címnek az átformálásáról: A Hatalom futára
Menekülés a csend elől
A Gepárd árnyékában
Futóhomok, Holnapi napsugár
igazán ütős címek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!