Ki milyen blogokat olvas?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem blogokat linkelni? Harry Styles Fanfictiont, és csak is rosszfiús legyen, vagy hogy fogalmazzak. Dark, After, Twisted, The Secrets Never Stay Secrets, Hidden, Good Enough, Decodde megvolt! És ami még fontos lenne, hogy rengetegen egy bizonyos Obsession magyar blogról beszélnek. Ellinkelné nekem ezt is valaki? Előre is köszönöm!2014. szept. 7. 11:06
1/1 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy mennyire számít rosszfiúsnak, de én ajánlok neked egy blogot. A neve 'More', ahol Harry egy elvonorol szabadult férfi. Remélem tetszeni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!