Ki olvas Leslie L. Lawrence-t/Lőrincz L. Lászlót?
Párat olvastam, nagyon önismétlő, vagyis a harmadik-negyedik könyvnél már az első oldalakon tudni, mi lesz a későbbiekben, nagyon egy kaptafára készültek.
Ami leginkább zavart, hogy Leslie "barátunk" Mary Sue-karakter, aki pl. minden nőt megkap, akkor is, ha közben egy másik nővel lefekszik, de ez ugye nem zavarja azt, akinek a könyv eleje óta udvarolgat.
Na akkor én most pozitív leszek! =D
Én szeretem, már vagy 40 könyvét olvastam. Tényleg igaz, hogy a váza kb mindnek ugyan az, de azért igen is számít a körítés.
A legelső amit tőle olvastam az a Miranda koporsója volt, de a Hannahanna méheibe szerettem bele.
Személyes kedvenceim:
Rókacsapda, A Gonosz és a Fekete Hercegnő, A rodzsungok kolostora, Három sötét király (ezt imádtam), A teaültetvény (ezt külön vicces volt olvasni, mert az egyik későbbi szerencsétlen áldozatot úgy hívják benne, mint az egyik volt osztálytársamat xD), A villogó fények kolostora (ezt meg csak világosban mertem olvasni ="D, értds: nem éjszaka)
Úgy szoktam olvasni, hogy 1-2 kötet LLL aztán 3-4-5 valami más aztán megint LLL.
Telón mindig van nálam 1-2 kötet biztos ami biztos ;)
Természetesen megvannak az eredeti könyvek is, mielőtt valaki lopkodással vádolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!