Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valami Fantasy, Történelmi...

Tapsi018 kérdése:

Valami Fantasy, Történelmi könyv? több kötetesnek örülnék igazából.

Figyelt kérdés
David Gemmell könyvei elégg bejöttek, de olvastam már George R. R. Martin-tól a trónk harca című könyvet bár elég nehéz olvasmány volt számomra és nem is fejeztem be az összes részét (későbbiekben persze be fogom fejezi) de én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy nektek mi tetszett és hogy mit tudnátok ajánlani. (GONDOLOM NEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN ILYEN TÖRTÉNELMI FANTASY ÖRÜLT) :D
2014. aug. 31. 07:49
 1/9 stiw ***** válasza:
100%

Francba, pont elment a net, mikor elküldtem egy hosszú választ. Na szóval, amit én ajánlanék, nem igazán történelmi, de számomra az egyik legjobb fantasy, amit eddig volt szerencsém olvasni. Három kötetről tudok (a harmadik nem tudom, hogy megjelent-e már), de az első kettőt magam is olvastam, és tervezem, hogy még egyszer kiolvasom őket. Vastagságra nem lehet panasz, az első sem vékony, a második pedig 1000 körül van. Nehezen indul be az első rész, de amint túljutsz a kezdeti lassúságon, máris azon kapod magad, hogy 200-300 oldalnál jársz. Patrick Rothfuss egy zseni, mindenképp ajánlom a könyveket. Az első rész címe: A szél neve ; a második: A bölcs ember félelme.

Remélem segíthettem! :)

2014. aug. 31. 08:12
 2/9 stiw ***** válasza:

Illetve küldenék a könyvekről leírást, amit átfuthatsz:

Első részhez: [link]

Másodikhoz: [link]

2014. aug. 31. 08:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! így a rövid tartalom alapján megfogott,tetszik csak az a kérdés,hogy ezt én hol tudom beszerezni?:D mert a libri weboldalán nem találtam rá..
2014. aug. 31. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Stephen Lawhead Albion Dala trilógia és Pendragon-ciklus
2014. szept. 1. 14:52
 5/9 stiw ***** válasza:
Kérdező: Bármelyik könyvesboltban meg tudod venni, Libri vagy Alexandra. Nem 1-2000 ft, de nagyon megéri, szerintem. :)
2014. szept. 1. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugyan nem történelmi de fantasy.

Scott Westerfeld:1. Csúfok 2. Szépek 3.Különlegesek

nekem nagyon tetszett ez a trilógia és az biztos hogy természetfeletti és a jövőben játszódik.

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 1. 16:41
 7/9 anonim válasza:
Trónok harca ( a Tűz és Jég dala) :) csak ajánlani tudom
2014. szept. 2. 22:46
 8/9 anonim válasza:
Nem értem miért nem híres a kedvenc ilyen könyvem,de mindegy.Amúgy New York Times Bestseller,és picit időutazós,nagyon fantasy.A könyvsorozat összefoglaló neve a roppant kreatív Cassie Palmer,ami Cassieről szól.Eddig 5 rész van kiadva Magyarországon,de már a 6.-at fordítják ;)
2014. szept. 7. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért ajánlják a trónok harcát, amikor a kérdező kiírta, hogy már olvasta és olvasni is fogja... :D no mindegy. Patrick Rothfuss könyveiről én is csak jókat hallottam, azt biztosan nem bánnád meg, viszont az nem igazán történelmi :D csupán fantasy. Viszont amilyen könyveket olvasol azok alapján tudom ajánlani neked a: Witchert és Michael J. Sullivan Riyria krónikáit :) Történelmi regénynek meg van most a Hunyadi sorozat. Nagyon szkeptikusan álltam neki, de egyszerűen az első oldal levett a lábamról, tényleg megéri belekezdeni :) ( Nem vagy egyedül történelmi fantasy őrült! :D )
2014. szept. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!