Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Theont a könyvben Ramsay...

Theont a könyvben Ramsay kasztráltatta? (a leírásban esetles spoilerek lehetnek aki még nem jár ott)

Figyelt kérdés

Tehát a Sárkányok Tánca 575-oldalát épp most fejeztem be. Az esküvő és az azt követő lakoma, valamint ahogy Theonnak meg kellene dugnia Jeyne-t. Ramsay utal rá hogy ő nem is férfi, Theon is megemlíti hogy neki "nincs...".

Ezek jó kis utalások de mikor Bűzösként visszaemlékezik egyszer sem volt szó kasztrálásról. Leginkább az ujjait és más kínzást említ.

Hogy is van ez pontosan?

2014. aug. 26. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, Theon kasztrált, és konkrétan nem volt kimondva, hogy mikor. Ugyanúgy az se volt kimondva, hogy Loras meleg lenne, mégis hasonlóan egyértelmű utalások vannak arról is.
2014. aug. 26. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a választ. csak biztosra akartam menni.
2014. aug. 26. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudni. Az van, amit írtál a kérdésben.
2014. aug. 27. 11:14
 4/6 KoDan ***** válasza:
hol van arra utalás hogy LORAS IS meleg?
2014. szept. 5. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát van jónéhány utalás,h Loras meleg. Pontosan nem emlékszem,h melyik könyvekeben és hol, de emlékszem h van.
2014. szept. 5. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk a SoS (harmadik kötet) amikor azt mondja Jaime Lorasnak, hogy olyan helyre dugja a kardját, ahol még Renly sem találta volna meg. Vagy hogy nehéz neki asszonyt találni, vagy hogy együtt "imádkoztak" Renlyvel a halála estéjén (kettesben) vagy...
2014. szept. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!