Ha keresztény voltál és ateista lettél, miért?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok tapasztalatokra okaira, hogy ha hívő voltál és kiléptél vagy egyszerüen ateistává lettél akkor mi volt az oka? Én így jártam.2010. jan. 16. 11:50
1/5 anonim válasza:
Szimplán szélesedett a látóköröm.
Ajánlom ezt a kérdést és a válaszait.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
3/5 anonim válasza:
elöző vok: hittem istenben, de templomba nem jártam, csak imádkoztam
4/5 anonim válasza:
Ateista még nem lettem, de nekem is szertefoszlott a hitem, a kerszténységről, vallásról alkotott világom. Pedig elég durván benne voltam valamikor, így neveltek, felnőtt koromban is gyakaroltam a vallásom. Aztán elkezdtem mélyebben kutatni a homályos kérdésekben, és rájöttem hogy amit nekem Isten meg hit címszóval eddig nyomattak, az valahogy nem stimmel. Most a buddhizmust, a zent tanulmányozom, de leginkább a semmiben lebegek spirituális szempontból. Ha rossz napom van, nagyon hiányzik a régi vak hit, de amúgy nem bánom ami történt, mert érzem, hogy idővel rátalálok valamire amiben több lesz az igazság mint a kereszténységben.
5/5 anonim válasza:
A halál is egyfajta próbatétel,viszont sokan nem tudják hogy a halált nem Isten akarja,hanem az ördög(a bukott angyal),és az a célja hogy az emberek Istent megtagadják,ugy látszik sikeresen.Sajnállak titeket hitehagyottakat.(ez nem provokációnak szántam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!