MI az lényege a Polaroidok című könyvnek?
Figyelt kérdés
Miért vannak megszámozva azok az idézetek/bejegyzések? És miért nem függnek össze? Csak én nem értettem meg a könyvet?2014. aug. 21. 12:51
1/5 anonim válasza:
Nem is kell értened. Ki se nyiss ilyen könyveket. Kultúránk (pontosabban a ránk erőltetett kultúra) megérett a pusztulásra.
2/5 anonim válasza:
Én sem értem, ne izgulj!
Szerintem úgy hülyeség ahogy van.
Ennyi erővel én is tudok "könyvet" írni.
Ez nem könyv, csak számozott baromságok összevisszasága.
De lehet, hogy bennem a hiba.
3/5 anonim válasza:
Csak fantázia kell hozzá ennyi az egész:)
Olyan mint egy befejezetlen mondat:)
Érzéseket vált ki:)
Nem kell megérteni:)
(nyugotan pontozzatok le)
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az első két válaszolóval, mondjuk a fantáziával kapcsolatban elképzeltem hogy a könyv milyen jól fog égni a kazánban:))) ha idézhetek "456 A könyv égett s kazánban. 457 Jó volt. "
5/5 anonim válasza:
Embertôl függ, kinek mit jelentenek a polaroidok: valakinek semmit, valakinek mindent.
Nem hiba, ha belôled nem vált ki semmit, de csak találsz egyet-kettôt ami megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!