Mi az a Polaroidok?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy mi, mármint könyv, furcsa idézetekkel. De nem értem, hogy mi a lényege. Nem értem, hogy a számozásokat hogyan kell olvasni?2014. júl. 7. 13:18
1/8 anonim válasza:
Simon Márton (fiatal költő, slam poetry-s) kötete.
2/8 A kérdező kommentje:
de mi értelme van?
2014. júl. 7. 18:52
3/8 anonim válasza:
Jaj neharagudj, nem olvastam a hozzá tartozó szöveget, csak a kérdést :D Én sem értem, bár mondjuk a könyv is csak futólag volt a kezemben :D De tudod, a "mai" művészet...
4/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok..de nem értem h mi benne a jó:D
2014. júl. 7. 22:50
5/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon művészi akart lenni, csak nem jött össze :D De tudod, ma már az is művészetnek számít, ha egy üres papírra felfestesz a kék négyzetet, szóval már semmin nem lepődök meg :D De nálunk itt menő lett Polaroidokat olvasni, minden 15 éves lánynak azt látod a kezében, na meg a Polaroidos "selfie"-kről már ne is beszéljünk :D
6/8 A kérdező kommentje:
értem:DD
2014. júl. 23. 17:39
7/8 anonim válasza:
Mindenki azt írja, hogy hülyeség meg fa*zság mert nem értik?
komolyan?
ennyi fantázia van bennetek?
gratulálok.
és igen vannak olyanok akik "divatból" olvassák, de emiatt kell elítélni?
8/8 anonim válasza:
Ebben a könyvben semmi fantázia nincs, ezzel butítjátok magatokat, írok neked valami fantáziadús "verset":
389 Ne olvassatok szart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!