Hancock22 kérdése:
Ti milyen pózban szoktatok olvasni?
Figyelt kérdés
Igazából vagy ülsz, vagy fekszel. Ha csak nem állva olvas valaki. :D De milyen pózban, hol szoktatok ülni, vagy feküdni olvasás közben? :)2014. aug. 20. 12:55
1/10 anonim válasza:
Hát én általában két pózt váltogatok. Vagy lábamat a kanapéra/fotelre felhúzva, hátradőlve ülök, vagy hason fekve :)
2/10 anonim válasza:
Váltogatom, hogy hason vagy háton, de mostanság ülve (melóhely) ha éppen nincs meló.
3/10 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá teszek, hogy kint a szabadban, vagy bent a szobában? :)
2014. aug. 20. 13:29
4/10 anonim válasza:
én csak néha olvasok hason fekve mert utána begörcsöl a hátam. :D
Egyébként én ülve szoktam.
A környezet meg a kedvemtől függ. Valamikor semmi kedvem kimenni, csak egyedül akarok lenni a szobámban a könyvemmel, valamikor meg a szabadba vágyom, az erdő közepére :)
5/10 anonim válasza:
ilyen se nem ülés, se nem fekvő pózban szeretek, de általában 100-150 oldal után brutál elálmosodom, ha ilyenkor még nem akarok leállni, akkor felállok és járkálok olvasás közben
6/10 Gyémántlány válasza:
Én törökülésben a hátamat az ágykeretnek támasztva, vagy az oldalamon fekve, az alsó karommal támasztva a felsőtestemet, és az alsó lábamat felhúzom :D
7/10 anonim válasza:
Tudod, vannak olyan filmjelenetek, hogy a főszereplő mondjuk vár egy hívást és egész nap ott gubbaszt a telefon mellett, és összevágják, hogy egy csomó különböző pózban lesi a telefont. Na, így olvasok én. :D
8/10 anonim válasza:
Hason fekve, könyökölve, miközben olvasok, a lábamat lóbálom előre-hátra. Féloldalasan könyökölve vagy építek egy nagy halmot sok párnából, az ágyam végében van egy ablak, úgy döntöm oda a buckát, hogy a fény a könyv oldalaira essen (csak ez nem túl praktikus, mivel nem mindig tudok négy-öt nagypárnát összeszedni).
9/10 anonim válasza:
Én többféle pózban szoktam olvasni, vagy...
-hason fekve, a lábamat a levegőben kalimpálva
-keresztbe tett lábbal ülve
-felhúzott, behajlított lábbal ülve
-háton fekve, hasamra téve a könyvet
Én csak így szoktam olvasni, de amikor a hátamon fekszem, akkor elnyúlok az ágyamon. Nekem ez a leggyakrabb póz... :D
10/10 anonim válasza:
Az utolsó kommenthez hozzátenném, hogy én kint is és bent is szoktam olvasni, éppen az időtől és a kedvemtől függ, hogy hol olvasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!