Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehet fantasztikus jatekko...

Hol lehet fantasztikus jatekkonyveket olvasni? Ugynevezett lapozgatos konyveknek is modjak?

Figyelt kérdés
Dobokockaval kell jatszani, van eletero pontod, tamadasi pontod s te dontod el hogy a fohos mit csinal s a szerint lapozol a megfelelo oldalra. Kissebb koromban volt 3 ilyen konyvem s nagyon elveztem s jonne hogy kicsit nosztalgiazzak :). Egyszer talaltam egy oldalt ahol ehez hasonlo jatekot kaptam, nyilvan a dobokockaval nem en dobtam :p. Az is jo.

#jatekkonyv
2014. aug. 13. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kéne egy ilyen :) Megtudod mondani mi volt azoknak a címe amit te már játszottál?:)
2014. aug. 13. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Oh , találtam is neten most azt játszom :) whíííí
2014. aug. 13. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Végignyomtam párat, egy még akad is itthon. :) (jah meg is van: A fenevad nyomában a címe)
2014. aug. 13. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Az olvasas szar néz tvt
2015. ápr. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!