Ki a kedvenc Harry Potter karakteretek? Miért?
Piton és a Weasley ikrek.
Az ikrek azért, mert mindig meg tudtak nevettetni (a hetedik könyv végéig). Piton pedig azért, mert hat könyvön keresztül el tudta velem hitetni, mennyire szemét, aztán kiderül róla, mekkora szíve van.
Nekem Sirius, Piton, Remus és Tonks a kedvenceim!
Sirius: Mert eléggé önfejű, de attól még néha használja a józan eszét is.
Piton: Mert a végén kiderül hogy nemis olyan gonosz, hanem ő is egy érző lény.
Remus: Mert okos és vérfarkas létére is megpróbál munkát keresni (ezért nagyon tisztelem!)
Tonks: Mert kedves, szerelemből a kivetettséget is vállalja de eléggé ingatag a kedély állapota és szegényke egy kicsit ügyetlen is! :-)
(Sipor hűséges volt Regulushoz.)
Hermione, mert csakúgy, mint Rowlingnak, nekem is a fiatalabb kori énem.
Harry,egyszerűen ő a történet főhőse,vele együtt megyünk át mindenen,megismerjük,és megszeretjük,legalábbis én
Dumbledor ,akár mennyire is ellenszenves volt amit a a 7. könyvben olvastam róla és akármennyire is fájt az amit Harryvel tett,mégis megértem miért tette,ezenfelül nagyon bölcs volt,és nem tökéletes de jó ember
Piton.Ki ne szeretné Pitont?Az elején gyűlöltem,a végén az egyik kedvencem lett és végigbőgtem a herceg történetét...Always
A Weasly ikrek,ők a könyv szinfoltjai
Ront is bírtam az első három kötetben,utánna már nem...
na kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!