Nektek mi a velemenyetek a Szent Johanna Gimi rol es a Twilight rol?! Melyik a jobb szerintetek?
A "?!" mondatvégi írásjel csodálkozást jelent. Miért csodálkozol azon hogy értelmes válaszokat kérsz? :D
Én egyiket se szeretem. Beleolvastam mindkettőbe, pár percet láttam az Alkonyat filmből is. Mindkettő unalmas és nyálas.
A Twilight egyszerűen nem jön be, nem szeretem a stílusát, nem érdekel a történet, stb.
A másiknál kb ugyan ez. Miért érdekelne hogy mi történik egy gimiben egy gimis lánnyal amikor én is egy gimis lány vagyok aki - értelemszerűen - egy gimibe jár? SEMMI olyasmi nincs abban a könyvben ami különleges dolognak számítana, vagy akármi.
Ezt úgy mondom, hogy mind a 4 Alkonyat könyvet kiolvastam:
EGY RAKÁS, UNALMAS, NYÁLAS, SZAR AZ EGÉSZ.
Egyik se rossz (annyira). Mármint, ha lealacsonyítod a tinirománcokkal kapcsolatos elvárásaidat.
Összehasonlítani nem lehet őket, más kategória ugyanis.
Olvastam az összes Twilight-ot. Nyálas, nagyon nyálas. Az egyetlen dolog, amiért végigolvastam őket, az egy bizonyos JAcob volt :D imádtam őt benne :D
Ugynúgy olvastam az összes SZJG-t :) Szerintem nagyon jók. Kicsit valószínűtlen, de szerinten nagyon nagyon jó sorozat. Én inkább azt ajánlanám. Tele van poénokkal, és a szerelmi történetek sem semmik benne, de egyáltalán nem nyálas ! :) remélem segítettem.
A Szent Johanna Gimit mindenképp olvasd el.Nagyon-nagyon klassz,érdekes,humoros,szomorú napokon fel tud vidítani,és pár rész elolvasása után,már a szereplőket is szinte a barátaidnak érzed.
TIPP:Igen,a legelső rész kicsit unalmas,de az inkább azért van,hogy megismerd a szereplőket. De ha tovább olvasod,a további kötetek szerintem tetszeni fognak! ;)
Egyiket sem szeretem, de most hogy így belegondoltam nem tudom h melyiket utálom jobban :)
T:Bella jellemtelen, Edward mary sue. A mellékszereplők közt viszont vannak érdekesebb karakterek is. A film viszont teljesen értékelhetetlen. A vámpírokat meg szétgyalázzák. *elcsillog*
SZJG:Reni jellemtelen,Cortez mary sue. A mellékszereplők közt viszont vannak vicces(ebb) karakterek is. Viszont tündérmese az egész, Virág pedig csak a 3. részben tetszett.
Nos, hozzám az SZJG annyival áll közelebb, hogy voltam a 8. kötet megjelenésén és bár aláírást nem kaptam, a hangulat jó volt. És Laurának bármikor írhatok facen is :D
A twilightot nagyon szeretem, flmben és könyvben is.
A szent johanna gimit is szeretem, de a ket tortenetet nem lehet összehasonlítani, teljesen más kategória.
Edward vs. Cortez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!