Meghal a Bella? Vagy vámpír lesz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 19:22
11/26 anonim válasza:
A képessége csak a negyedik könyvben bontakozik ki.
Az első háromban csak az hogy nem tudnak olvasni a gondolataiban. stb.
Amikor vámpír lesz,megtanulja kiterjeszteni mások köré is ezt az úgymond ,,mentális pajzsot ,,
Ezzel menti meg a csapatot a volturival szemben.
12/26 anonim válasza:
Pesti vagy, őszintén? A keresztnevek elé nem szokás névelőt tenni. Egyébként minden bizonnyal. De ahogy egyre többet járok fel netre, úgy megy el egyre jobban a kedvem, hogy elolvassam, a sok bunkó spoilerező miatt.
13/26 anonim válasza:
16:12-es író: kedves vagy,de nem töltöm az időmet ilyen könyvek olvasásával.Inkább megnézem a filmet.Az csak alig 2 óra az életemből.
14/26 anonim válasza:
Ja én is azt mondom olvassátok el a könyvet, mert sokkal jobb mint a film!!!!
15/26 anonim válasza:
ha valaki meg akaja tudni mi van hát tessék:
A teljes Breaking Dawn (4. kötet 1.-39.fejezet):
aki meg nem vszei rá a fáradtságot hogy elollvassa mennyen a francba
* Automatikusan eltávolított tartalom.
16/26 anonim válasza:
Júúúúj köszi nagyon köszönöm!!!!!
17/26 anonim válasza:
De ez honnan van meg amikor azt hittem csak júniusban lesz?
18/26 anonim válasza:
Szerintem ez még a kalózfordítás.
19/26 anonim válasza:
jajj emberek ugyanmár! persze,h.kalózfordítás, attól még el lehet olvasni, én már tavaly júniusban elolvastam mindet! Mellesleg tényleg nem egy nagy érdekesség úgy könyvet olvasni,h.tudod a végét! Nem izgalmasabb ha elolvasod! A filmeket meg hiába nézitek meg, abból nem gof kiderülni Bella képesságe, mivel azt még a 4.könyv is csak a közepe-vége felé kezdi leírni! Kis lusták!
20/26 anonim válasza:
Ne Spoilerezzetek már, az ég szakadjon rátok! Valaki szeretné elolvasni, de nem fogja, mert minden apró mozzanatot lelőtök, ti hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!