Melyik tetszik jobban? A vámpír naplók könyvben vagy sorozatban?
Én most kezdtem el nézni a sorozatot, és nagyon tetszik. Nagyon jók a karakterek.
Kíváncsi lennék rá könyvben is, tudnál esetleg adni linket,ahonnan megszerezhetem (angolul)? Magyarul még pár hónap, mire megjelenik.
Sziasztok!
Érdekes, mert én idáig minden filmnél, amit könyv alapján készítettek, mindig jobban szerettem könyvet... Például Alkonyat, stb... De ez esetben nagyon furcsa, mert ugye megnéztem a sorozatot, aztán most el akartam kezdeni a könyvet, de annyira más, hogy az első oldal után nem bírtam tovább. Nem értem, hogy Elenának miért Judith-nak hívják a nénikéjét. A filmben Jennának... Meg az, hogy Margaret a húga? A filmben miért nem volt húga?... Érdekes nagyon... Lehet, hogy elolvasom, de ez hirtelen sokkolt.
szerintem is jobb a sorozat.
a karaktereket nem is lehetett volna jobban eltalálni.
főleg Damon-ét :D ő a kedvencem és állítólag ő volt az első biztos színész a sorozatban
én elolvastam a könyv első két részét majd most kell h jöjjön a 3. is. de a könyv se rosz szerintem igaz h teljesen más. de éppen ezért én úgy fogtam fel mintha egy teljesen más történetet olvasnék. és így nem is volt olyan rosz.
Nekem mindkettő tetszett, de inkább a filmet nézem. Attól függetlenül, hogy a film valamennyire jobb, megveszem a könyveket is.
Egyébként tényleg nagyon eltér. Először én is csak néztem, hogy jó könyvet vettem-e meg. Barátnőm elkérte tőlem és azt mondta nagyon rossz. Eltér a filmtől és csak tőmondatokban írja le a történteket (ő már csak tudja, hiszen saját regényt ír :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!