Miért nem bírom elolvasni a Twilightot?
Már vagy 5-ször elkezdtem olvasni,hátha én is megszeretem,de nem ment.Szerintem szörnyen unalmas és idegesítő.biztos velem van a baj...
14/L
lehet,h.van benne valami amit az előző írt, 14 vagy! különben áltaában a legtöbb könyv eleje uncsi! ezt a könyvet úgy kezdtem.ha barátnőm ideadta a filmet,(még nem vola ekkora felhajtása)megnéztem egy d.u. abból a célból,h.majd lesz min elaludnom (du.azt szoktam)! aztán néztem-néztem és érdekes lett! a következő lépés az volt,h.letöltöttem mind a 4et, és 1max 2hó alatt elolvastam mindet(su-közbe)! ha nem láttad a filmet akkor lehet,h.az eleje uncsi lesz, de kitartás! ha nem megy akkor meg nem kell erőltetni!
ja és 14:29, nemigaz,h.nincs fantáziája, jó szövege és egyebek!ez a regény alapból egy fantasy! mikor olvasod egy másik világba csöppensz, onann nehéz eljönni! és a szövege is jó! nemcsak a nemtudok nélküled élni mondat van! nagyon is szépen le van írva,h.mit éreznek a szereplők, elgondolkodtató regény!!
"nagyon is szépen le van írva,h.mit éreznek a szereplők, elgondolkodtató regény!!"
Elmeséled min gondolkodtatott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!