Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem bírom elolvasni a...

Miért nem bírom elolvasni a Twilightot?

Figyelt kérdés

Már vagy 5-ször elkezdtem olvasni,hátha én is megszeretem,de nem ment.Szerintem szörnyen unalmas és idegesítő.biztos velem van a baj...

14/L

2010. jan. 13. 16:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
85%

Nem kell ezt erőlteteni! =)

Én személy szerint imádom... minden részét... =) De... attól, hogy Te nem szereted az ilyen tipusú könyveket...hát istenem... van ez így! Ettől még nem vagy rossz ember! =D

2010. jan. 13. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Na látod ezt én sem értem. Ez egy olyan könyv, amit sose tudnék megunni. Eleinte utáltam ezt a Twilight őrületet, nem értettem az okát. Aztán megnéztem a filmet, és tetszett. Kíváncsi lettem a könyvre is. Éés az sokkal jobb mint a film. A Twilight szerelmese lettem. Már olvasom a 2. részt.

Az 1. részben juss el odáig, hogy összespanol Bella Edwarddal, és onnan hátha tetszeni fog. :) Szerintem őrülten jó könyv.

2010. jan. 13. 16:24
 3/13 Bandeee ***** válasza:
62%

Nekem meg egy nyáltenger volt a könyv. A csaj minden második, gondolota ilyen szinten van, hogy "jajdeariezasrác". Nemtom, valószínüleg nem nekem íródott, de hihetetlen mivel lehet manapság a Bestseller listára feljutni.

(Várom a lepontozásokat :D:D)

2010. jan. 13. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
Benned van a baj! A Twilight egy rohadt jó könyv és nagyon izgalmas!
2010. jan. 13. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
én sem szeretem
2010. jan. 13. 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Én valahogy nem szeretek olyan dolgokról olvasni,ami a valóságban nem történhetne meg,bár ez még nem is lenne olyan nagy baj hogyha tetszene az írónő stílusa vagy lekötne a történet...
2010. jan. 13. 18:54
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Kár lepontozni az egyik válaszolót aki szintén nem szereti. Én elolvastam mindet, hogy tudjam mi ez és egy nyálas, szófordulatokban szegényes, vérszegény fantáziájú, elcsépelt történet, ami olyan Tökéletes Maris összetalálkozik Pörfekt Péterrel és egy megmagyarázhatatlan ok miatt nem tudnak a másik nélkül élni. Én sem szeretem ezt a könyvet mert a történet is rossz és a megírása is. Unalmas az egész!

Kérem a lepontozást (amit nem értek, mert véleményt kérdezett a kérdező és én azt adtam)

2010. jan. 14. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Azért,mert ez egy rossz könyv.

Én könyvfaló vagyok,klasszikustól ifjúsági regényig sokmindent elolvasok,de ennek az Alkonyatnak olyan ponyvaszaga volt..aztán elkezdtem,és beláttam,hogy tényleg az.Arra a célra készüt,hogy pénzt szerezzenek vele,irodalmiság,vagy választékos szókincs,szép mondatok a közhelyes:"nem tudok nélküled élni" mondatokon kívűl semmi értékeset nem tudtam benne felfedezni.

Annyi romantikus regény van,ami értékes,színvonalas: az Üvöltő szelek szavakkal érzékelteti a szerelmet,talán nincs is konkrétan kimondva,hogy "szeretlek",mégis romantikus,hiszen a regény története,a cselekményvezetés,minden arról árulkodik,hgy ők nem tudnak egymás nélkül élni.De mikor a filmben is hallom ezeket a mondatokat,valahogy kiráz tőlük a hideg,mert nincs semmi háttértartalom mögötte.De tény,hogy megértéséhez nem kell szellemi kiforrottság,egy utcaseprő is megértené...Na ettől lett olyan népszerű,mert nagy tömegekhez szól,nem egy konkrét irodalmi réteghez.Ha unalmasnak tartod,az is csak arra utal,hogy szellemileg ennél sokkal érettebb vagy.

2010. jan. 14. 15:50
 9/13 anonim válasza:
Én az első válaszolóval értek egyet. Imádom ezt a sorozatot (talán azért mert túlságosan is romantikus típus vagyok:P), de mellette sok klasszikust, történelmi regényt és krimit is olvasok. Ha neked nem tetszett, vagy döcögősen megy, akkor nem kell erőltetni. Lesz más ami tetszeni fog. Úgyhogy ne keress magadban emiatt hibát:)
2010. jan. 18. 14:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha gonoszkodni akarnek azt mondanam azert, mert 16 even felulieknek ajanljak es te meg csak 14 vagy... De mivel nem akarok, szerintem csak egyszeruen nem az ilyen tipusu konyveket szereted. Es kesz:)
2010. jan. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!