Csillaginkban a hiba?
Figyelt kérdés
Mindenki az egekig magasztalta a könyvet, így én is elolvastam. Vártam, hogy valami nagyon jó könyvet fogok majd a kezemben, ehelyett egy állati vontatott és értelmetlen párbeszédekkel teleírt valamivel kellett beérnem. Tényleg csak engem zavar, hogy a tizenhat évesek úgy beszélnek, mint akik 1809-ben születtek és a legapróbb dolgoknak is filozófiai mélységet tulajdonítanak? Vagy velem lenne a hiba, hogy nem tudom értékelni a könyvet?2014. aug. 10. 20:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, csak nagyon felkapták és emiatt sokan jobbat vártak.
2/6 anonim válasza:
Ugyanígy érezetem a könyv olvasása közben. Bár azon is tanakodtam, hogy egyáltalán nem tini könyv, rossz kategóriába van besorolva, sokkal többet adhatna át egy tapasztaltabb, felnőtt embernek, mint egy kamasznak.
3/6 anonim válasza:
Tényleg csak azok érthetik a könyvvet, akik ugyanezt élik át? :(
4/6 anonim válasza:
Tényleg nem akkora durranás mint ahogyan azt sokan mondják,de összességében szerintem egy élvezhető könyv.Nem tökéletes de sok mondanivalója van, magával tudja ragadni azt aki hagyja. A vége felé vannak nagyon megható jelenetek,pl az előtemetés. Ízlések és pofonok,nekem végeredményül tetszett a könyv,lekötött,a kezembe vettem és le se tettem amíg a végére nem értem.
Valószínűleg megint máshogy látnám a könyvet ha pár évvel később olvasom el,de most egyenlőre a szeretett olvasmányok közé sorolom.
17/L
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik a könyv, de hihetetlen módon a film jobban (még sosem éreztem így), pont azért mert az érthetőbb, mert kihagyták belőle a magasröptű párbeszédeket.
6/6 magic csajszi válasza:
Nekem tetszett. Nem vártam tőle sokat, de magával ragadott. Nem lett a kedvenc könyvem, de azért említésre méltó. Nekem a film jobban tetszett ( ez nagyon nagy ritkaság) mint a könyv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!