Vélemény? Melyik Leiner Laura könyv tetszett nektek a legjobban? Asz, Bábel, SzJg vagy olvasta valaki a Remeket?
Nagyon imádom Leiner Laura írónőt, én is úgy vagyok vele, mint rengeteg magyar tini rajtam kívül, ő szeretette meg velem az olvasást..:)
Nem olvastam még minden könyvét, csak az összes Szent Johanna Gimi-t, ,meg Akkor szakítsunk. Bábelbe szeretnék bele kezdeni most, ami azért is tetszik, mert engem is Zsófinak hívnak.: D Ti melyik karakterhez hasonlítotok a legjobban? Én mindegyikben megtalálom a hozzám hasonló jellemvonásokat, de inkább Liához hasonlítok..
Én nekem egyáltalán nem tetszettek a könyvei. A főszereplők buta libák. Renit legszívesebben fejbevágnám!
A Bábel szerintem nagyon unalmas volt. Történet röviden: Esik az eső/ ma süt a nap/ ma esik/ma zuhé van/ ma jó az idő... ÁÁ .. A szereplőknek alig voltak jellemvonásaik. Vegyük pl. Hipót. Mit tudunk róla? Hipochonder. És mást? Akármit? Vagy Virágot? Teljesen életképtelen mind a kettő..Cortezt?Ezt tudom! :D Szereti a kólát. Imád a hajába túrni...őő.. ja,mégsem. Tovább már nem nagyon tudom.. És Reninek miért tetszik? Mert "helyes" ? A könyvekben végig csak depizett,és bőgött.Nem értem,hogy miért lett ez olyan nagy divat. Annyira sok más könyv is van,sokkal jobbak,nem csak ez. (És ez csak a saját véleményem, attól még nektek tetszhetett )
Nem tudom mindegyiket nagyon élveztem de van még egy könyv Laurától az Akkor szakítsunk és az is egy nagyon jó könyv!
Bár Szjg-t tudtam a legtöbb idejig élvezi hisz az a leghosszabb könyv Laurától, minegyiket élveztem.( most fejezem be a Bábelt). :(
Köszönöm a válaszaitokat ! :)
#2 válaszoló--van benne valami, de azért nem buta libák.. Bábelt még nem olvastam, szóval arról nem tudok véleményt írni. Valakinek meg egy blogon olvastam az volt a baja, hogy a szereplők túlzottan hasonlítanak egymáshoz, és, hogy LL nem tud újakat kitalálni.-.-''azért szerinte, nem kis teljesítmény rávenni a fiatalokat az olvasáara, ilyen roh@dtjó könyveket írni, amit azért olvasunk, mert SZERETÜNK, nem azért mert MUSZÁJ. Mellesleg letehetetlen, ha egyszer elkezded, akkor olvastatja magát..(: Nem egy éjszakát olvastam át suliidőben, és keltem masnap hullafáraftan, de mégis megérte.! Szóval köszönjük Laurának.:)♡ #szeretjukazirononket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!