Gyerekes dolog Twilight sagat olvasni 19 évesen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 12:11
11/23 anonim válasza:
Nem, én 54 évesen olvastam el mind a 4 kötetet és ajánlottam a lényomnak !
12/23 anonim válasza:
Nem. Sőt, pont neked és kortársaidnak való, nem pedig a kis pisis 13 éveseknek.
13/23 anonim válasza:
igazatok van és szerintem kár volt filmet csinálni belőle a könyv hihetetlen jó bár néha unalmas de a film jó persze jól játszák a szerepet de olvasni és átélni sokkal jobb és ha igy folytatják ez a film sem lesz több mint a Hannah Montana vagy A szerelmes hangjegyek.....szánalmasak a tizenéves sikitózó lányok de am egyáltalán nem gyerekes én tanultam sokat belőle és ajánlom neked is
14/23 anonim válasza:
Én 32 vagyok, és nagyon tetszett. :)
Szerintem sem való bakfisoknak, és egy felnőtt megtalálja benne a filozófiai mondanivalót is.
Egyébként is, Edward csaknem 100. Úgyhogy...:)
15/23 anonim válasza:
16tól ajánlott !személy szerint én 12 vok de még az anyám is szereti
16/23 anonim válasza:
Én 20 vagyok de imádom, és az anyukám is (40) :). Sőt szerintem is inkább a felnőtteknek való és nem a 14-15 éveseknek.
17/23 anonim válasza:
ugyanmár! ez a könyv felnőtt vagy majdnem felnőtt irodalmonak van besorolva! 18vagyok,most olvastam ki az eclipset könyvben, de tavaly már elolvastam mindet neten! A kis tiniknél Edward miatt elterjedt ez a könyv, pontosabban Robert Pattinson miatt! ha odaadtad vlna egynek is,h. olvassa el, minden infó nélkül, biztos,h.a sarokban porosodna, mert nem biztos,h.bele tudná élni magát a történetbe! De akkor jött a film és minden kicsi ezt olvassa, mert Edwrdnak de gyönyörű topáz szinű szeme van, meg minden! (tény,h.szépek a szemei, meg a mosolya is, de nem ezért olvasok el egy könyvet) szóval nyugi :D
18/23 anonim válasza:
Én most töltöttem a 27-t, van két lányom. Karácsonykor majdnem sírva fakadtam,a mikor megkaptam a 3. részt. Minden megjelent könyvet elolvastam neten kalózfordításban. Ha én nem vagyok gyerekes, akkor senki nem az!!
Ja, és a 6 éves lányom kedvenc filmje!
OrovaKata
19/23 anonim válasza:
eggyátalán nem az nekem meg a nagymamám is olvasta és teccett neki.
20/23 anonim válasza:
Keresztanyukámat is érdekli a könyv, tetszik neki(ő 35 éves)
szóval 1általán nem gyerekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!