Gyerekes dolog Twilight sagat olvasni 19 évesen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 12:11
2/23 anonim válasza:
Én 23 évesen olvastam el, és most éppen az Újhold filmet vadászom...
3/23 anonim válasza:
25 leszek nyáron,van egy lányom és én is olvastam az összeset!
4/23 Evelynn válasza:
dehogy
én is olvastam (18 vagyok)
:)
5/23 anonim válasza:
Nem gyerekes, amíg kikapcsol, és nem viselkedsz sikítozó tinilányként, valamint nem Patiszon miatt bőgve alszol el esténként. Én is olvastam a könyveket, pedig 24 éves vagyok.
6/23 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gyerekes!
egyrészt azért nem mert a twilight saga nam (new moon)-nak a hátoldalára rá van írva hgoy 16 éven aluliaknak nem ajánlott
és a másik ok amiért nem anyám is olvassa pedig ő mág 41 éves!
7/23 anonim válasza:
Anyum is kölcsönvette a könyveimet, ő is elolvasta őket! =) Ő 38... =D
8/23 anonim válasza:
Az! Bújj az ágy alá, és reszkess, hogy valaki gyerekesnek fog hívni!
9/23 anonim válasza:
dehogy!
ez a könyv elsősorban szerintem a 18-huszonegynéhány korúaknak írodott, az más kérdés, hogy egy pár tinilány elolvasta idejekorán és már ment is a barátnőkhöz, hogy olvassátok el ezt a könyvet, mert annyira szeretem edwardot...ennyi elég volt ahhoz hogy elterjedjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!