Trónok harca? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehet kapcsolat Daenerys+Jon+Tyrion között amiatt, hogy mind a hármuk születésekor meghalt az édesanyjuk.(Még ha az R+L=J beigazolódik)
Ha főszereplőket kell mondani a könyvből/sorozatből egyértelműen ez a három lenne szerintem a leglényegesebb karakter.
Talán ők hárman lehetnek a 3 sárkánylovas,mivel Jon és Tyrion körül is terjengenek a Targaryen pletykák. Jon-nál már szinte megcáfolhatatlanul.
2014. aug. 8. 22:28
11/15 anonim válasza:
Azt meg hogy Tyrion, Jamie vagy akár Cersei Targaryen azt már tényleg hanyagoljuk mert az csak valami elmebeteg rajongó képzelgése.
12/15 anonim válasza:
Én akàr azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesznek sàrkánylovasok hanem ott vannak a Stark varg gyerekek akik majd szépen lenyúljàk a sàrkànyokat, elég egyértelműnek tartom amit Bloodraven mondott Bran-nek ,,nem fogsz tudni újra jàrni, de meg tanulhatsz repülni"
13/15 A kérdező kommentje:
#12-es
Azt nem csak arra értette,hogy majd a hollókat tudja irányítani? Bár azt nem írták le hogy sárkányokat soha se tud majd irányítani,de szerintem esélytelen.
2014. aug. 10. 20:10
14/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy csak a hollókra, bàr ki tudja
15/15 anonim válasza:
Jonról már kiderült h Targaryen és szerintem Tyrionról is ki fog nagyon szurkolok neki az uccso évadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!