Ajánlanátok jó kaland-könyveket?
A Gyűrűk ura, Katedrális nagyon tetszett. A trónok harca is valami hasonló? (nem olvastam utána, lehet, hogy hülyeséget kérdezek) Csak mert mostanában annyi helyről hallom, hogy letehetetlen.
Kedvenceim között van még a 100 év magány, Szerelem a kolera idején, Kísértetház, Quo vadis, Mester és Margarita. Aki hasonló ízléssel bír olvasás terén, ajánlana nekem könyveket, amit olvashatnék?
Szia!
Sajna Márquezzel én nem barátkoztam meg, de többi alapján ajánlanék párat. Nem kimondottan kalandregények, de hátha hátha ezek is tetszenének:)
John Steinbeck: Érik a gyümölcs
Alex Haley: Gyökerek
Jan de Hartog: Isten után az első
Kodolányi János: A vas fiai
Kodolányi J.: Julianus barát
/Kodolányinak bármelyik regényét csak ajánlani tudom./
Boleslaw Prus: A fáraó
Az Érik a gyümölcsnek vagy ötször kezdtem neki, nem tudtam elolvasni... Ellenben az Édentől keletre nagyon tetszett meg az Egerek és emberek is.
Megnézem Kodolányit.
:) Az Édentől keletrét nem mertem ajánlani, mert többször kaptam olyan visszajelzést, hogy "édeskés". Én kedveltem anno.
Akkor egy újabb próba, ami még eszembe jutott, hátha nem olvastad:
Umberto Eco: A rózsa neve
Aztán, ami egyik kedves könyvem még:
Sofi Oksanen: Tisztogatás
Esetleg, ami még mozgalmas, az Dumas: Monte Cristo grófja. (Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de fiúként lehet, hogy kicsit "rózsaszín" lenne. Bár, a fene tudja...)
Nekem nagyon ajánlgatják, úgyhogy beszereztem, állítólag jó:
Irwin Show: Oroszlánkölykök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!