Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó kaland-könyveket?

Ajánlanátok jó kaland-könyveket?

Figyelt kérdés

A Gyűrűk ura, Katedrális nagyon tetszett. A trónok harca is valami hasonló? (nem olvastam utána, lehet, hogy hülyeséget kérdezek) Csak mert mostanában annyi helyről hallom, hogy letehetetlen.

Kedvenceim között van még a 100 év magány, Szerelem a kolera idején, Kísértetház, Quo vadis, Mester és Margarita. Aki hasonló ízléssel bír olvasás terén, ajánlana nekem könyveket, amit olvashatnék?

2014. aug. 8. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna Márquezzel én nem barátkoztam meg, de többi alapján ajánlanék párat. Nem kimondottan kalandregények, de hátha hátha ezek is tetszenének:)

John Steinbeck: Érik a gyümölcs

Alex Haley: Gyökerek

Jan de Hartog: Isten után az első

Kodolányi János: A vas fiai

Kodolányi J.: Julianus barát

/Kodolányinak bármelyik regényét csak ajánlani tudom./

Boleslaw Prus: A fáraó

2014. aug. 8. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Az Érik a gyümölcsnek vagy ötször kezdtem neki, nem tudtam elolvasni... Ellenben az Édentől keletre nagyon tetszett meg az Egerek és emberek is.

Megnézem Kodolányit.

2014. aug. 9. 06:32
 3/3 anonim ***** válasza:

:) Az Édentől keletrét nem mertem ajánlani, mert többször kaptam olyan visszajelzést, hogy "édeskés". Én kedveltem anno.

Akkor egy újabb próba, ami még eszembe jutott, hátha nem olvastad:

Umberto Eco: A rózsa neve

Aztán, ami egyik kedves könyvem még:

Sofi Oksanen: Tisztogatás

Esetleg, ami még mozgalmas, az Dumas: Monte Cristo grófja. (Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de fiúként lehet, hogy kicsit "rózsaszín" lenne. Bár, a fene tudja...)

Nekem nagyon ajánlgatják, úgyhogy beszereztem, állítólag jó:

Irwin Show: Oroszlánkölykök

2014. aug. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!