Szerintetek Stephen King jó író?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szépirodalmár, tehát ne is mérjük olyan szempontból. A horror műfaját se mindenki tartja "értelmes irodalomnak", de most ettől is tekintsünk el. A szórakoztató irodalom kategóriáján belül mérve szerintetek milyen író összehasonlítva más, műfajon belüli (szórakoztató irodalom) írókkal (pl. George R.R. Martin, Dan Brown, J. K. Rowling, Brent Weeks, Danielle Steel, Rick Riorden, Anne Rice, Robert E. Howard, Diana Gabaldon, Stephenie Meyer, hogy csak a legjobban keresők közül említsek)? Ilyesmi szempontok alapján, hogy szöveg igényessége, témaválasztás, karakterek, a könyv menete, történetvezetése...#Dan Brown #Stephen King #horror #thriller #romantika #fantasy #J.K. Rowling #krimi #George R. R. Martin #szórakoztató irodalom
2014. aug. 7. 19:30
21/22 anonim válasza:
Talán nem a kérdésre válaszolok, de láttam avitátokat: szerintem J. K. Rowlig nagyon jól ír. Engem a végén a történet már egyáltalán nem érdekelt, de az írásmódja nagyon jó volt, már csak azért olvastam.
Stephen Kinget nem olvastam.
22/22 anonim válasza:
Egyébként nem mondtam volna, amit valaki, hogy Lovecraft meg Stoker a magas irodalom része, de persze ez vita tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!